Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Fecioară

Aceşti doi nativi pot forma un cuplu foarte reuşit, compatibilitatea lor fiind excelentă pe toate planurile. Racul este un semn cardinal de apă, guvernat de Lună, iar Fecioara este un semn mutabil de pământ, guvernat de Mercur.
Bărbatul din Fecioară este meticulos şi precis, ceea ce nativei din zodia Rac i se pare foarte atrăgător. Ea visează la securitate şi stabilitate, iar bărbatul din zodia Fecioară poate să-i ofere exact asta.

Pentru că este o fire foarte organizată, cu un spirit de observaţie excelent, acestui nativ nu-i scapă niciun detaliu. Este întotdeauna pregătit să facă faţă situaţiilor neprevăzute, iar partenera sa din zodia Rac îl consideră o adevărată stâncă pe care se poate sprijini oricând are nevoie.

Fiind guvernată de Lună, zodia Rac se numără printre cele mai emoţionale şi sensibile semne ale zodiacului.
Pe de altă parte, Fecioara este un semn analitic, raţional, care se bazează pe logică. Pentru că sunt diferiţi din acest punct de vedere pot forma o echipă foarte echilibrată, capabilă să facă faţă oricărui obstacol şi mai ales trecerii timpului. Relaţia dintre aceşti nativi este una dintre cele mai stabile şi rezistente în timp.

Pentru că niciunul dintre aceşti nativi nu este deosebit de pasional, viaţa lor amoroasă este bazată pe senzualitate, pe dovezi de afecţiune şi momente de intimitate în care fiecare încearcă să fie pe placul celuilalt. 

Dezavantajele unui astfel de cuplu pot fi date de nevoia exagerată a femeii din Rac de a avea un sprijin permanent şi de a se ghida foarte mult în viaţă după standardele şi dorinţele partenerului său.
Acest lucru o poate face să-şi piardă independenţa în relaţie, iar cuplul să ajungă într-un dezechilibru major.


De asemenea, spiritul critic al bărbatului din Fecioară are capacitatea de a-i afecta treptat stima de sine a sensibilei native din Rac, dacă aceasta nu învaţă să impună limite pentru partenerul său.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod