Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Balanţă

Din punct de vedere sentimental, compatibilitatea dintre aceşti doi nativi nu este una prea bună. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Balanţa este un semn de aer, patronat de Venus.

Ambii nativi ai acestor zodii sunt în cautarea stabilităţii. Fiecare dintre ei este în căutarea unui partener care să le ofere sprijin, încredere şi echilibru. Iar faptul că niciunul nu este dispus să preia iniţiativa şi să devină un punct de sprijin pentru celălalt ar putea să fie cel mai mare obstacol al acestei relaţii.

Bărbatul din Balanţă este romantic şi atent la nevoile partenerei sale, ceea ce poate fi pe placul nativei din Rac. Dar instabilitatea şi stările emoţionale fluctuante ale acesteia ar putea să-i pună probleme acestui nativ, care la rândul său este în căutarea echilibrului.

Familia şi căminul sunt extrem de importante pentru nativa din Rac.

Visează la o viaţă de familie împlinită, dar nehotărârea de care poate da dovadă bărbatul din zodia Balanţă îi pune pidici în împlinirea acestui vis. Acest nativ nu excelează la capitolul iniţiativă. Schimbările majore îl sperie, motiv pentru care va amâna mult timp paşi importanţi pentru un cuplu, aşa cum sunt căsătoria sau apariţia copiilor.

Din punct de vedere sexual, femeia din Rac şi bărbatul din Balanţă sunt mult mai compatibili decât din punct de vedere sentimental.
Balanţa este un semn guvernat de Venus, astrul iubirii, al relaţiilor şi al plăcerilor, ceea ce îi oferă nativului născut în acest semn senzualitate şi multă atenţie la dorinţele partenerei sale. Racul, pe de altă parte, este patronat de Lună, astrul care simbolizează feminitatea. Fac o echipă bună în dormitor, bucurându-se împreună de momente pline de plăcere.

Şansele ca aceşti doi nativi să formeze un cuplu de durată sunt însă destul de mici, fiecare dintre ei căutând ceva ce nu poate obţine de la celălalt, şi anume stabilitate şi echilibru.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod