Femeia din Rac şi bărbatul din Vărsător

Compatibilitatea dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Vărsător

Compatibilitatea dintre aceşti doi nativi nu este una prea bună. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Vărsătorul este un semn de aer, patronat de Uranus.
În timp ce femeia din Rac este emoţională şi introvertită, bărbatul din Vărsător este excentric şi extrovertit. Ea este o fire fluidă, afectată de stări de spirit fluctuante, iar el este o persoană dinamică, mereu în căutarea unor noi oportunităţi interesante. Vor fi nevoiţi să depăşească aceste diferenţe majore dintre ei pentru a menţine o relaţie stabilă.

Iniţial, atracţia dintre ei este una la nivel mental. Nativa din Rac este fascinată de inteligenţa şi cunoştinţele vaste ale bărbatului din Vărsător, iar el este atras de intuiţia ei excelentă.

Dar femeia din Rac este mult mai rezervată în acţiuni, în timp ce partenerul său din Vărsător este îndrăzneţ şi pus pe schimbări importante.
Lui nu îi place să stea prea mult în acelaşi loc, în timp ce ea adoră să se relaxeze şi să petreacă timp acasă. Căminul este extrem de important pentru nativa din Rac, dar bărbatul din Vărsător nu va aprecia prea mult această calitate a ei. El se va plictisi rapid de viaţa domestică şi va considera că este blocat.


Convenţionalul nu este punctul forte ale bărbatului din Vărsător, dar este în schimb refugiul femeii din Rac, care preferă lucrurile care au mai fost testate.


Aceşti doi parteneri se potrivesc însă din punct de vedere sexual. Femeia din Rac este senzuală şi capabilă să ofere foarte multă afecţiune, iar bărbatul din Vărsător are multe idei pe care doreşte să le pună în practică. Iubita sa din Rac va fi dispusă să dea curs dorinţelor lui pentru că preferă să-i facă pe plac, iar treptat va descoperi lucruri pe care la rândul să le va aprecia foarte multe.

În această relaţie este nevoie de echilibru, iar dacă cei doi parteneri colaborează pentru a-l obţine, sunt şanse mari să devină o relaţie fericită, de lungă durată.
Femeia din Rac are nevoie să se lase purtată spre noutate şi neconvenţial de către iubitul său din Vărsător, iar el va trebui să înveţe să aprecieze momentele de linişte şi de relaxare de acasă, alături de ea.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod