Copil inteligent

Cele mai deştepte două zodii

Fiecare semn zodiacal excelează mai mult decât altul la ceva. Un Berbec este cel mai îndrăzneţ semn, chiar dacă rivalizează cu Leul. Dar un Leu bate un Berbec atunci când vine vorba de carismă. Niciunui semn zodiacal nu îi lipsesc calităţile impresionante, dar astrele îţi vor spune care sunt cele mai inteligente!
Când vine vorba de inteligenţă, Vărsătorul şi Scorpionul se situează pe primele locuri. Cu toate acestea, tipul lor de inteligenţă sunt greu de comparat.

Vărsătorii sunt cunoscuţi pentru inteligenţa tipică, IQ ridicat, abilităţi analitice puternice şi abiţităţi de rezolvare a problemelor. În comparaţie, Scorpionii sunt mai cunoscuţi pentru inteligenţa lor emoţională. Cu alte cuvinte, sunt mai receptivi la sentimentele altora şi înţeleg mai bine decât oricine altcineva conceptele sociale.
Ei sunt mai sensibili la nevoile altora şi au tendinţa de a-şi face prieteni excelenţi.

Cu toate acestea, există mai multe zodii deştepte. Gemenii şi Balanţa s-au dovedit că au niveluri ridicate de inteligenţă. Din nou, ambele semne excelează în moduri diferite. Gemenii sunt foarte captivaţi şi atenţi, în timp ce Balanţa tine să se concentreze mai mult asupra fericirii emoţionale a oamenilor din jurul lor. De cele mai multe ori e controlată de stres, dar dau dovadă de multă inteligenţă.


Când vine vorba de inteligenţă emoţională puternică, Racul şi Peştii sunt cei mai cunoscuţi pentru capacitatea lor de a hrăni egoul şi sentimentele celorlalţi în căutarea unui echilibru sănătos în relaţii. Semnele de pământ, cum ar fi Taurul, Fecioara şi Capricornul, sunt cele mai cunoscute pentru inteligenţa practică şi ambiţia puternică care le evidenţiază potenţialul. În mod deosebit, Capricornul îşi manifestă determinarea de a-şi atinge obiectivele, indiferent de ce este nevoie, de aceea adesea ajunge foarte departe în viaţă.


Săgetătorul, Leul şi Berbecul sunt zodii puternice care înfloresc prin reuşitele lor şi se străduiesc din greu să le obţină. Ei sunt fericiţi să îşi asume riscuri pentru a ajunge acolo unde îşi doresc şi sunt persoane puternice atunci când ocupă poziţii de conducere. Săgetătorul şi Leul, în special, sunt lideri puternici datorită carismei şi energiei lor. Cu toate acestea, un Săgetător are uneori avantaj deoarece tinde să aibă o minte deschisă şi îmbrăţişează schimbarea într-un mod în care mulţi nu pot sau nu vor să o facă.


Este clar că fiecare semn zodiacal iese în evidenţă prin multe feluri, dar când vine vorba de inteligenţă, Vărsătorul şi Scorpionul sunt fruntaşi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod