Cel mai bun mod de a economisi bani, în funcţie de zodia ta

Fiecare tip de personalitate are propriul său mod de a-şi gestiona banii. Aşadar, o schimbare a caracterului poate fi utilă atunci când vine vorba de economii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este un cumpărător compulsiv care preţuieşte atât cantitatea, cât şi calitatea.

Această zodie trăieşte clipa, iar acest lucru nu este întotdeauna o calitate, mai ales atunci când vine vorba de luarea deciziilor financiare. Pentru că tinde să fie compulsiv şi nu gândeşte înainte de a acţiona, cu siguranţă trebuie să aibă grijă la shoppingul impulsiv. Dacă eşti Berbec şi ai pasiunea de a face cumpărături online cu tendinţa de a profita de orice reducere sau transport gratuit, astrele îţi recomandă să respiri adânc şi să te gândeşti bine înainte de a da click pe Comandă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubeşte viaţa luxoasă. El are tendinţa de a fi responsabil, fiabil şi iubeşte stabilitatea, ceea ce înseamnă că, probabil, este destul de bun în a economisi bani şi pentru a planifica finanţele pe viitor.

Dar, de asemenea, el are o pasiune pentru obiectele de lux şi în general, pune preţ pe lucrurile materiale. De aceea, există întotdeauna un risc ca gustul său fin să-şi pună amprenta asupra banilor săi. El trebuie să gândească mai profund şi să realizeze că orice ban cheltuit acum i-ar putea fi mult mai util în realizarea planurilor de viitor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se chinuie să pună bani deoparte pentru viitor

Ei sunt cunoscuţi ca fiind nestatornici şi imprevizibili, iar acest lucru se poate extinde şi asupra banilor lor. E posibil ca ei să fie responsabil un timp, după care să facă o achiziţie impulsivă sau alte astfel de mişcări financiare riscante. Cel mai bun mod de a econosmi bani ar fi organizarea transferurilor automare la contul lor de economii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu prea ştie să se bucure de banii lui.

El munceşte din greu şi se bucură să facă economii şi investiţii. Dacă eşti născut în această zodie, cel mai probabil pui preţ pe stabilitate, familie şi te simţi mai în siguranţă când ai destui bani în bancă. Deşi, de obicei, nu ai nevoie de sfaturi cu privire la gestionarea banilor, uneori trebuie să îţi aminteşti să te mai şi bucuri de ceea ce câştigi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu întâmpină probleme în a face bani, dar nici în a-i cheltui.

El este foarte ambiţios şi creativ şi, în general, nu îi e prea greu să facă bani. Să se ţină din a cheltui tot e o mare provocare pentru el, deoarece vrea să ţină pasul cu cele mai noi tendinţe. Pentru a reuşi să fie mereu în pas cu moda, ar trebui să încerce şi serviciile de închiriere, nu să achiziţioneze imediat obiectele de cum apar pe piaţă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara trebuie să înveţe cum să aibă grijă de ea.

Ea munceşte foarte mult, este precaută şi practică. Aceste trăsături sunt, de obicei, un avantaj atunci când vine vorba de situaţia financiată, dar trebuie să ştie că uneori e bine să îşi uşureze viaţa, dacă e posibil acest lucru. E mult mai bine să angajeze pe cineva să îi monteze un raft, decât să îşi piardă întreaga zi fâcând acest lucru de una singură. Trebuie să-şi ofere şansa de a face asta. Dacă se forţează să cheluie bani pe lucruri aparent nepractice, va constata că e chiar convenabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa cheltuieşte exagerat pe activităţi sociale.

Deşi este echilibrată în ceea ce priveşte economiile şi cheltuielile, Balanţei nu îi place să fie singură. Dacă eşti născută în această zodie, acest lucru ar putea însemna că ai tendinţa de a cheltui exagerat pe activităţi distractive sau pe ieşirile în oraş cu prietenii. Astrele te sfătuiesc să încerci să îţi dai seama ce este mai important pentru tine privitor la bani sau la prieteni. Poţi găsi o mulţime de activităţi gratis la care poţi participia cu aceştia sau îţi poţi aloca un buget în acest scop fără a-l depăşi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este secretos în privinţa situaţiei lui financiare.

El este foarte muncitor şi extrem de disciplinat, de aceea nu e prea dispus să cheltuiască mulţi bani. Dar, în acelaşi timp, este şi foarte secretos şi nu îi place să abordeze acest subiect. Acest lucru poate fi un obstacol atunci când încearcă să îşi facă planuri de viitor, indiferent dacă o face cu ajutorul unui profesionist sau cu cei dragi. Planificarea financiară necesită transparenţă şi încredere între toate părţile implicate. De aceea, astrele îi recomandă să încerce să fie mai deschis.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător apreciază mai mult experienţele decât obiectele.

Dacă eşti născută în această zodie, cu siguranţă pui preţ pe libertate şi îţi place să călătoreşti. Probabil eşti mai interesată de aventuri decât de lucrurile materiale. Un Săgetător tinde să fie destul de nerăbdător, ceea ce îl poate face să nu ia cele mai bune decizii financiare. Pentru a evita să cheltuie mai mult decât e cazul, el trebuie să îşi aloce mai mult timp pentru cercetare înainte de a acţiona, cum ar fi în cazul rezervărilor biletelor de avion sau a hotelului la care să se cazeze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul îi judecă pe cei care fac achiziţii extravagante.

El este disciplinat, organizat şi creativ, iar aceste calităţi îl ajută să îţi gestioneze foarte bine banii. Dar controlul de care dă dovadăa asupra propriei persoane îl face să fie destul de critic faţă de cei care nu sunt la fel ca el. Ca şi Capricorn, eşti destul de departe de a face achiziţii impulsive. Cu toate acestea, trebuie să fii mai permisiv uneori cu tine şi să te mai şi răsfeţi din când în când.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul ar putea fi prea generos cu banii lui.

Dacă eşti născută sub acest semn, eşti, uneori, un pic cam visătoare şi destul de generoasă. Trebuie să fii atentă să nu fii atât de darnică cu banii tăi, pentru că asta poate fi în defavoarea ta uneori. Dacă situaţia ta financiară este stabilă, îţi poţi răsfăţa dorinţele tale altruiste, sprinjindu-ţi familia, fâcând acte de caritate sau donaţii. Dar, când prin aceste acţiuni sunt în detrimentul tău, atunci trebuie să te opreşti.  

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştilor nu pare să le pese de bani, ceea ce poate fi un lucru rău.

Dacă eşti născută în această zodie, probabil că nu prea îţi pasă de bani, ci există alte lucruri mai importante în viaţă pentru tine. Dar, această lipsă de interes poate însemna că nu eşti cea mai practică persoană atunci când vine vorba de banii tăi. Nu e vorba că trebuie să te concentrezi prea mult pe ei, dar toată lumea trebuie să înţeleagă că banii sunt un instrument care poate fi folosit pentru a ne ajuta să ducem o viaţă mai bună. Tu trebuie să afli care este modul în care să-i foloseşti pentru a-ţi satisface dorinţele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod