Cum pari versus Cum eşti în realitate, în funcţie de zodia ta

Ceea ce se vede la exterior nu reprezintă întotdeauna realitatea. Unii oameni sunt percepuţi total diferit faţă de cum sunt cu adevărat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este expert în a fi calm, rece şi controlat.

Nu pare deloc o fire sensibilă sau emotivă. El trimite semnale de răceală şi pare destul de dur. Cu toate acestea, în interior, el nu este la fel de tare. Este o persoană competitivă şi un lider, iar atitudinea sa complet fără griji se transformă într-un foc pasional atunci când e provocat. Atunci, nimic nu îl va trage înapoi când trebuie să fie responsabil. Nu e de neclintit indiferent cât de pasiv ar părea la exterior.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate părea cel mai bun din exterior.

Ceea ce deţine el şi cum se prezintă în faţa altora trebuie să fie întotdeauna de prim rang. Nu îi place să fie perceput ca neavând gusturi sau că este leneş, dar unii oameni îl văd crispat, iar alţii foarte prezentabil. Cu toate acestea, în interior, el este incredibil de nesigur şi deloc îngâmfat sau snob. Dragostea sa pentru calitate stă în aparenţă, dar asta nu înseamnă că se crede mai bun decât oricine. Nu este deloc o persoană cu nasul pe sus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte expresivi.

Personalitatea şi înfăţişarea lor sunt pline de culoare la exterior, fiind genul de persoane care să-şi asume imediat riscuri. Oamenii îi percep ca fiind foarte liberi, fără să fie legaţi de nimeni şi de nimic. Vor purta haine îndrăzneţe care poate nu sunt pe plac tuturor. Dar, adânc în sufletul lor, ei sunt nesiguri, stresaţi şi sensibili.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul pare sensibil şi grijuliu.

Se gândeşte la alţii şi se lasă pe locul doi pentru a le arăta altora cât îi iubeşte. Se bucură să ofere în loc să primească şi oamenii îl văd ca pe o jucărie de pluş. Va purta îmbrăcăminte simplă, dar elegantă. Dar, adânc în sufletul lui, este dur şi mult mai agresiv decât pare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este dur şi mândru.

Va fi primul atunci când vine vorba de provocări şi va face să pară că nu are nicio ezitare indiferent de situaţie. Opiniile lui sunt mereu calculate, iar apariţia lui este mereu spectaculoasă. Iubeşte îndrăzneala şi se vede asta din look-ul lui. Dar, în interior, el este mult mai intuitiv şi mai creativ decât văd oamenii. Are un talent pe care majoritatea oamenilor nu îl cunosc. Indiferent dacă este vorba despre gătit, tricotat sau artă, el are o latură sensibilă ce îi permite să fie creativ, chiar dacă nu asta arată la exterior.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este harnică şi calculată.

Ea este cea care este mereu în mişcare şi pare să aibă un milion de lucruri de făcut. Are hainele şi părul pentru aranjate şi este într-o perfectă sincronozare tot timpul. Dacă părul i se răvăşeşte, imediat va remedia problema. Întotdeauna pare să aibă un nou proiect şi mai multă energie pentru el. În interior, însă, nu este la fel de strictă precum cred majoritatea oamenilor. Este, de fapt, un coechipier tipic ce aşteaptă momentul potrivit pentru a ieşit din toate acestea. Odată ce a scăpat, este genul de persoană care dansează pe mese şi care îi încurajează pe toţi să se distreze toată noaptea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este foarte distractivă.

Ea va trăi clipa şi va profita de viaţă la maximum. Pare întotdeauna fericită şi entuziasmată. Apariţia sa este aceeaşi mereu, culori stălucitoare şi haine festive. Ea este gentul de persoană care adoră să se costumeze de Halloween şi să poarte pulovere tematice de Crăciun. Cu toate acestea, în interior, ea este mult mai emotivă decât vrea să arate. Este sensibilă, dar nu lasă acest lucru să îi strice dispoziţia. Sensibilitatea ei este undeva adânc ascunsă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este energic şi pasional la exterior.

E intens prin orice face şi manifestă mereu o poftă de viaţă ieşită din comun. Îşi asumă riscuri în toate alegerile pe care le face şi se îmbracă cum simte în ziua respectivă, chiar dacă este puţin nervos şi agitat. Intensitatea face parte din personalitatea lui. În interior, însă, este cu totul altfel. De fapt, el îşi doreşte doar să ia un loc în spate, să se retragă şi să nu fie deranjat de nimeni. Intens la exterior, frivol pe interior.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este optimist şi liber.

El îşi petrece timpul făcând ce-şi doreşte şi nu vrea ca cineva să îl tragă înapoi. El râde şi este perceput ca fiind un spirit liber. El se îmbracă haios, dar e natural şi educat, fiind destul de expresiv în acelaşi timp. Văzând cum este în lume, pentru că iubeşte să călătorească, el se inspiră din diferite culturi atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. În interior, însă, el este mai rigid decât văd oamenii. El are totuşi nevoie de structură şi echilibru pentru a putea funcţiona. Are nevoie să ţină totul sub control înainte să se lase purtată de val.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este responsabil şi matur.

El se motivează singur şi poate fi intimidat pentru alţii uneori. Viaţa lui pare foarte organizată. Înfăţişarea lui nu e niciodată exagerată, ci preferă să fie frumos prin naturaleţe. Dă dovadă de moralitate şi are întotdeauna dreptate. În interior, însă, e destul de amuzant, doar că nu arată oricui această latură a sa. Dar, simţul său de umor există şi el e o persoană extrem de distractivă. Când se lasă purtat de val, îşi dezvăluie această latură a personalităţii sale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte inteligent. Îi place să vorbească despre orice şi oricând, mai ales atunci când subiectul este interesant.

El mereu are ceva de spus despre orice. Dacă mergi într-o excursie cu el, el este cel care se informează despre istoria şi principalele obiective de interes din locul respectiv. Înfăţisarea lui este clasică şi îi place să poarte haine de calitate. În interior totuşi, el este mai empatic decât o percep oamenii. El dă lasă impresia că este superior, dar nu asta intenţionează. El este grijuliu şi va face tot ce poate pentru a ajuta atunci când e nevoie, doar că nu arată acest lucru tot timpul. 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii îşi ascund frumuseţea, ei sunt creativi şi expresivi.

Sunt o fire artistică şi orice are de-a face cu imaginaţia lor. Sunt persoane empatice şi perceptive atunci când vine vorba de alţii. Se îmbracă hippie şi sunt mereu inediţi. Pe de altă parte, ei sunt mai organizaţi decât ajung oamenii să îi vadă. Când îşi doresc ceva cu tot sufletul, sunt foarte persistenţi cu privire la acel lucru. Oamenii văd un spirit liber, dar sunt mai concentraţi şi mai organizaţi decât par.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod