Ce te face fericit, în funcţie de zodia ta

Cu toate că e posibil să crezi că ştii deja răspunsul, această listă te poate surprinde şi te poate ajuta să obţii o stare de fericire constantă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Entuziasmul.

Încântarea face Berbecul să vibreze.Încearcă să îl provoci din când în când pentru a-l ţine în priză. El trebuie să cucerească tot timpul ceva. Dar, cel mai important lucru este că el atinge fericirea supremă atunci când reuşeşte să-şi cucerească propriile temeri. Dacă eşti născut în această zodie şi vrei să fii cu adevărat fericit, atunci implică--te în tot mai multe activităţi care îţi oferă emoţie şi adrenalină. Mai mult decât atât, găseşte modalitpşi de a-ţi stăpâni fricile, puţin câte puţin.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Stabilitatea.

Acest cuvânt înseamnă totul pentru Taur. Dar ce este adevărata stabilitate? Chiar dacă majoritatea nu ştiu, un lucru este sigur, aceşti nativi urăsc schimbarea. Cel mai probabil, ei sunt fericiţi atunci când găsesc un suflet în care pot avea încredere. Încrederea este foarte importantă pentru ei. Deşi sunt oameni foarte puternici, când întâlnesc pe cineva special, devin vulnerabili şi invincibili în acelaşi timp. Vulnerabili faţă de partener şi invincibili faţă de toate ameninţările externe. Pentru a fi fericiţi au nevoie doar de dragoste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Libertatea.

Sentimentul de libertate este ceea ce vor Gemenii să trăiască. Sunt extrem de independenţi. Dar ceea ce vor descoperi mai târziu în viaţă este că tot ce vor să facă este să respire aerul libertăţii şi să scape de temerile lor cele mai întunecate. Aşa vor reuşi să fie fericiţi. Dacă îi iubim, trebuie să le arătăm că avem încredere în ei. Dacă acest nativ găseşte o cale de a-şi rezolva problemele emoţionale, atunci el devine un partener şi un prieten uimitor. Tot ce trebuie să facă este să îşi gestioneze eficient gândurile negre.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Continuitatea.

Racul este semnul patrimoniului şi al securităţii emoţionale. Racul este o persoană profundă şi are nevoie să se simtă sigur din punct de vedere sentimental. Fie că este vorba de carieră, bani sau de relaţiile personale, un Rac este fericit atunci când i se garantează continuitatea. El dispreţuieşte eşecurile. Odată ce simte că are un viitor fructuos în faţă, el dă tot ce poate. Vrei ca el să fie productiv şi fericit? Atunci asigură-te să aibă şansa de a evolua în continuare. Dacă eşti Rac, trebuie să investeşti în viitorul tău luând decizii sigure. Deşi ai mai mereu norocul de partea ta, trebuie să rămâi concentrat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încrederea de sine.

Nu e nimic mai sexy decât privirea unui Leu şi există un motiv pentru care se întâmpla acest lucru. Când se simte încrezător, el radiază de fericire. Odată ce îşi acceptă şi părţile mai slabe, el devine cu adevărat invincibil. Trebuie să faci pace cu tine însuţi şi să conştientizezi că nu vei fi niciodată perfect. Apoi, trebuie să fii mândru cu ceea ce eşti, aşa cum eşti. Fiecare dintre noi este diferit şi asta e bine. Unicitatea este un sentiment eliberator. Ca Leu, trebuie să înţelegi că toate calităţile şi defectele tale te fac să fii uimitor. Acceptă să fii ceea ce eşti şi fii mândru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Admiraţia.

Fecioara munceşte din greu pentru a face din această lume un loc mai bun. Orice Fecioara are nevoie să primească mulţumiri şi admiraţie, acest lucru o face fericită. O adevărată Fecioară critică pe toată lumea, dar mai presus de orice, se judecă pe ea însăşi. Acest lucru se întâmplă deoarecere crede cu tărie că există întotdeauna loc de mai bine. Nu se poate relaxa cu uşurinţă pentru că simte că mai are întotdeauna ceva de făcut. Un simplu mulţumesc o va ajuta mereu. Ea munceşte foarte mult şi oferă sprijin celor din jurul ei, astfel căpătând încrederea de sine de care are nevoie pentru a nu mai critica şi de a începe să fie un om mai bun în toate privinţele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Frumuseţea.

Balanţa trăieşte pentru frumuseţe, dragoste şi afecţiune. Pentru ea, frumuseţea înseamnă armonie şi echilibru. Este însetată după aceste calităţi. Orice Balanţă vrea să trăiască în armonie cu oamenii şi natura din jurul ei. Dacă eşti născut în acest semn, învaţă să-ţi exprimi frumuseţea prin artă sau alte meserii, asta te va face fericit. Cântă, dansează, pictează, scrie, pune-ţi sentimentele pe tavă. Găsirea unei modalităţi de a crea frumosul te face cu adevărat fericit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Puterea.

Scorpionul este un supravieţuitor şi se poate ocupa de aproape orice. El caută orice îi dă putere. Capătă forţă prin experienţe sexuale, bani sau orice altceva. Pe măsură ce evoluează, înţelege că adevărata putere vine din interior. De aceea este considerat cel mai înţelept semn din zodiac. El descoperă în cele din urmă că nu trebuie decât să depindă de el însuşi şi asta e adevărata sursă de putere. Odată ce capătă încredere în el, e fericit.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Speranţa.

Adevărata lui putere vine de la Jupiter, planeta oportunităţilor, a evoluţiei şi a expansiunii. Minciuna nu are ce căuta în viaţa lui. Un adevărat Săgetător visează mereu la mai bine şi mai mult şi se lasă ghidat de speranţă. Niciun nativ nu poate fi fericit dacă îşi pierde optimismul. Acesta este motivul pentru care trebuie să se înconjoare de oameni care îi hrănesc visurile, dar care să îl şi ajute cu blândeţe pentru a evita eşecul şi dezamăgirea. Natura lui înţeleaptă va găsi o cale de a-şi atinge ţelurile de-a lungul vieţii şi de a le transforma în realitate, dar are nevoie de speranţă şi de vibraţii bune pentru a fi fericit.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Respectul de sine.

Capricornul poate părea dur la exterior, dar e o tehnică de a nu fi rănit. Majoritatea nativilor se îndoiesc constant de acţiunile lor. Ei trebuie să fie buni în toate, la studiu, relaţii, carieră, sex şi familie. Sunt perfecţioşti şi nu-şi dau seama că sunt aproape perfecţi. Toate nevoile lor sunt de a vedea respect în ochii oamenilor din jur. Atunci vor învăţa să-şi dezvolte respectul de sine. Odată ce le reuşeşte acest lucru, ei devin cu adevărat fericiţi şi capabili de aproape orice.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Unicitatea.

Vărsătorul trebuie să îşi păstreze întotdeauna identitatea indiferent de grupurile din care face parte. Aceasta îl face să fie independent. El este fericit atunci când acceptăm aceste mici lucruri care ne fac să fim unici. Toată lumea are părţi întunecate, dar reuşim să ne liniştim sufletul atunci când le acceptăm. Întotdeauna putem să lucrăm la defectele noastre, dar ascunderea de noi înşine nu rezolvă nimic. Trebuie să ne îmbrăţişăm unicitatea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dragostea.

Ei primesc întotdeauna stimuli de la sentimentele lor. În imposibilitatea de a identifica sursa acestor stimuli, ei continuă să găsească o cale de a echilibra ceea ce se petrece în interiorul lor. Uneori se pierd. Când renunţă, călătoresc în alte lumi pentru a-şi găsi liniştea. Dar, acesta este doar un mecanism de apărare. Ceea ce îşi doresc aceştia cu adevărat este să aibă în jurul lor oameni care îi fac să se simtă iubiţi şi apreciaţi. Când simt căldura iubirii în inimile lor, atunci pot fi cu adevărat fericiţi. Dragostea este răspunsul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod