Cum să arcuiești corect genele drepte

Cum să arcuiești corect genele drepte

Dacă genele tale sunt drepte în mod natural, atunci știi cât este de dificil să aplici mascara sau cât de greu găsești o mascara care să le pună în evidență.
Dar cea mai mare problemă este aceea că genele drepte, deși poate că sunt lungi și dese, nu sunt la fel de vizibile precum cele arcuite. Prin urmare, este de înțeles de ce te pot scoate din sărite genele tale perfect drepte. 

În afară de alegerea rimelului potrivit și folosirea aparatului pentru curbarea genelor, există și un alt truc foarte simplu care te va ajuta să-ți pui genele în valoare. 

În primul rând, este esențial să ai un aparat pentru curbarea genelor de cea mai bună calitate.
Pentru că genelor tale le lipsește acea arcuire naturală care le-ar face mai vizibile, această ustensilă cosmetică este de nelipsit din trusa ta. 

Nu contează doar calitatea ondulatorului de gene, dar și modul în care îl folosești. Iar aici apar adesea problemele care te fac să fii apoi nemulțumită de rezultat. Dacă îți prinzi genele cu aparatul și apeși o dată sau de două ori aproape de linia genelor, apoi aplici direct mascara, rezultatele nu vor fi de durată. Genele tale vor redeveni drepte în cel mult câteva ore.

Iată cum să arcuiești corect genele drepte:


Începe prin a ține ondulatorul la baza genelor, presând ușor timp de trei-cinci secunde. Repetă acest pas, înaintând spre vârful genelor.
Acum, aplică mascara așa cum faci de obicei. O metodă bună de a aplica rimelul este aceea de a oscila periuța stânga-dreapta pentru a obține o acoperire uniformă a genelor. 

Lasă-ți genele să se usuce complet, apoi ia ondulatorul din nou și începe prin a strânge delicat genele la bază, la mijloc și la vârf timp de cinci secunde fiecare. În acest fel genele tale vor fi ridicate cu adevărat, vor părea mai lungi și vor fi mai vizibile.

Probabil te întrebi dacă este sigur să-ți curbezi genele după ce ai aplicat mascara.
Motivul pentru care ni se spune să curbăm genele întotdeauna înainte de a aplica rimelul este acela că mascara proaspăt aplicată se poate lipi de ondulator și genele se rup sau, mai grav, pot fi smulse. Dar dacă aștepți câteva minute, până când mascara este complet uscată și aplici pulsații delicate cu ondulatorul, vei reuși să-ți arcuiești în siguranță genele.

Rimelul va acționa precum un fixativ, păstrând forma întoarsă întreaga zi. Cel mai bun efect îl vei obține dacă folosești rimelul rezistent la apă. 
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod