Care ar trebui să fie prioritatea ta numărul 1 în 2019, în funcţie de zodie

Iată care ar trebui să fie rezoluţia ta pentru acest an şi ce trebuie să faci pentru a deveni un om mai bun!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fiind primul semn, Berbecul este copilul zodiacului. Acest lucru se manifestă adesea prin curiozitate şi zarvă.

El are intenţii bune, dar de multe ori se lasă condus de impulsivitate şi îi poate fi dificil să facă compromisuri, arătând de cele mai multe ori nerăbdare. Spiritul lui asertiv îl îndeamnă să meargă înainte şi să facă o potecă, uneori în detrimentul altora. Dacă eşti Berbec, în acest an trebuie să te concentrezi şi să încerci să îţi dezvolţi abilităţile de ascultare. E adevărat că nimănui nu îi place să i se spună să aştepte sau că greşeşte, dar nu este un capăt de lume să îţi schimbi viteza de procesare. Oferă-ţi timp pentru a-ţi explica punctul de vedere, pentru a colabora şi pentru a accepta înfrângerea atunci când este cazul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Schimbarea este o adevărată provocare pentru tine.

Eşti foarte încăpăţânat şi aplici această atitudine în fiecare plan al vieţii tale. Este imposibil să te dezlipeşti de computer pentru o pauză de masă la fel cum este imposibil să uiţi de tot şi toate ascunzându-te în pat. Dacă ţi-ai stabilit un termen limită, toate celelalte responsabilităţi se estompează. Persistenţa şi scopul sunt cadouri rare, deci eşti foarte decis atunci când îţi stabileşti un ţel. Dar, acest lucru te poate limita. Peste tot dai de obstacole şi uneori poate fi benefic să reevaluezi o decizie. Nimeni nu e suficient de norocos să îi iasă toate aşa cum îşi doreşte. În acest an, înceracă să îţi extinzi orizonturile şi să te răcoreşti puţin. Reorganizarea unui plan neclar sau abandonarea unuia nu înseamnă eşec.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ai reputaţia greşită a omului cu două feţe.

Adevărul este că ai de-a face cu un coflict interior. Eşti curios, disperaţi după stimulare şi te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Te duce în toate părţile, te vei interesa de mai multe subiecte diferite şi apoi le vei abandona succesiv în căutarea unui lucru deosebit. Experimentarea este valoroasă, însă inconsistenţa devine o scuză penru evitarea răspunderii. Înseamnă că niciodată nu trebuie să te confrunţi cu eşecul sau cu mediocritatea. Să mergi la piscină fără să te bagi în ea poate fi cool, dar ratezi o experienţă uimitoare. Aşa că, forţează-te să finalizezi o sarcină specifică la un moment dat în acest an. Poate fi mică sau mare. Învaţă să cânţi o melodie la chitară, impune-ţi un termen limită pentru prezentarea unui proiect la locul de muncă sau aleargă la un maraton. Implică-te în ceva şi ţine-te de treabă, îţi va plăcea în cele din urmă chiar dacă sentimentul de realizare este trecător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană protectivă, sensibilă şi romantică.

Vrei să vezi doar ce e frumos în oameni şi aceasta este o trăsătură extrem de atractivă. Eşti o persoană care caută mereu iubire. Dedică-te în acest an să îţi îmbrăţişezi propria personalitate unică şi independentă. Nu urmări persoane pe social media, axează-te pe tine. Tunde-te dramatic aşa cum ţi-ai dorit mereu. Pe măsură ce ajungi să te cunoşti şi să te iubeşti, va fi mult mai dificil ca persoanele nepotrivite pentru tine să te afecteze în vreun fel.

Leu(22 iulie - 22 august)

Aura ta este molipsitoare. Acest lucru ar trebui să fie un lucru pozitiv, dar uneori este exact invers.

Când ai o zi proastă, toată lumea are o zi proastă. Mândria ta caracteristică te poate împinge să dai vina pentru problemele tale pe alte persoane. În 2019, încheie un pact cu tine însuţi să spui că îţi pare rău mai des. Nu ai întotdeauna dreptate şi ştii asta în adâncul sufletului tău. Nu îţi proiecta propriile nesiguranţe asupra oamenilor din jurul tău. Eşti supărat din cauza a ceea ce au făcut sau au spus? Aminteşte-ţi că nu totul este despre tine şi nu îl lua ca pe un atac personal!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti renumită pentru abilităţile tale analitice şi organizatorice.

Eşti perfecţionistul zodiacului. Această natură prudentă a ta te poate uneori îndepărta de realitate, care apoi se va transforma în scepticism. Ai mereu dubii atunci când vine vorba de dragoste şi preferi să îţi ţii sentimentele în siguranţă. Nu înseamnă că trebuie să renunţi la caracterul practic, dar multe relaţii funcţionează mai bine cu comunicarea deschisă. În acest an, înceracă să îţi permiţi să fii vulnerabilă. Implică-te în orice ştiind că poţi ajunge la eşec fără să-ţi pierzi din încredere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu eşti semnul păcii şi eşti un mediator excelent.

Te gândeşti prea mult la cei din jurul tău, iar nevoile tale sunt lăsate la urmă de dragul echilibrului, mai ales în relaţiile intime. În loc să netezeşti orice senzaţie de suferinţă şi interacţiune neplăcută, învaţă să identifici lucrurile care trebuie schimbate în acest an. Alege-ţi cu atenţie bătăliile şi confruntă oamenii cu compasiune şi claritate. Nu te întoarce în trecut, pentru că acest lucru nu te va duce nicăieri. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu foloseşti prea multe emohi şi îţi ia prea mult timp ca să răspunzi.

Încearcă să îţi schimbi obiceiurile de trimitere a mesajelor în acest an. Eşti un semn emotiv şi intens, dar te comporţi ca un robot care nu a fost niciodată învăţat cum să iubească. Lucrează la asta! Eşti capabil de transformare, dar ai tendinţa de a te încerca lucruri imposibile. În situaţiile nefavorabile, lasă-ţi nesiguranţa să devină o armă, iar prietenii şi familia îţi vor sări în ajutor. Aminteşte-ţi că îndoiala de sine este utilă doar atunci când te inspiră să fii mai bun, nu când te manipulează în retragere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu te simţi bine în aproape orice situaţie socială pentru că eşti foarte fermecător şi poţi vorbi despre absolut orice.

Este frumos să fii plăcut, dar nu în detrimentul ciudăţeniilor tale sau al obiceiurile şi dorinţelor care te definesc. Este natural să te gândeşti cum te percep oamenii din jurul tău, dar uneori întâmpini dificultăţi în a te retrage din jocul popularităţii. Nu te mai gândi la cum te văd alţii în acest an. Este inutil să îţi simplifici personalitatea în public, de dragul unei reputaţii. Cu toţii suntem într-o scurtă vizită pe această planetă, aşa că nu ai timp de pierdut!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ai prea mult timp liber, probabil eşti prea ocupat să fii perseverent şi responsabil.

Productivitatea este un lucru de admirat, dar sacrificiul de sine nu este întotdeauna necesar. Suntem în epoca în care trebuie să avem grijă de noi înşine, ai permisiunea de a-ţi prioritiza nevoile şi de a avea grijă de sănătatea ta mintală. În acest an, bucură-te de mai multă relaxare, de o baie cu săruri şi bule. Răsfaţă-te!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca Vărsător, libertatea ta este cea mai importantă.

Eşti un revoluţionar înnăscut şi preţuieşti spiritul tău deschis. Cu toate acestea, în căutarea independenţei şi individualităţii, poţi deveni mult prea încăpăţânat. Odată ce ţi-a intrat ceva în cap, nu vrei să renunţi.  Refuzi să faci sacrificii pentru a te face plăcut sau să îţi sacrifici valorile pentru a impresiona pe cineva, ceea ce e un mod admirabil de a trăi, dar uneori se poate întoarce împotriva ta. Nu e nevoie să fii rebel sau să lupţi. Prin natura ta, te îngrijorează mai mult umanitatea decât unul sau doi oameni. În acest an, încearcă să împărtăşeşti cunoştinţele tale cu ceilalţi în loc să îţi faci ferm cunoscut punctul de vedere. Fă-o într-un mod sensibil, nu combativ şi ajută-i pe alţii să se ajute singuri!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană hipersensibilă. Te laşi condus de empatie şi absorbi inconştient pozitivitatea sau negativitatea celor din jur.

De multe ori, eviţi să iei unele decizii dacă acestea pot afecta negativ pe altcineva. Chiar dacă acest lucru este nobil, el este, de asemenea, obositor. Nu poţi face atâtea dacă nu primeşti acelaşi lucru în schimb. Eşti atât de capabil să jonglezi cu compasiunea şi maturitatea, încât ai tot dreptul să ceri respectul celor din jur. E posibil să nu te simţi deloc confortabil să renunţi, dar e necesar atunci când zona ta de confort începe să producă relaţii roxice. Nu lăsa niciodată pe nimeni să depindă de iertarea ta sau să accepţi să fii nerespectat. Îţi este permis să întrebi şi să ceri ca nevoile tale să fie îndeplinite în acest an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod