Ce se întâmplă dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău, în funcție de zodia ta

Există milioane de motive pentru care cuplurile în care partenerii au fost înainte prieteni sunt mai durabile decât altele.


Să te îndrăgostești de cel mai bun prieten poate fi ceva înfricoșător, deoarece nu dorești să strici un lucru bun. Dar, poate că ceea ce este bun va deveni și mai bun!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca semn de foc, cauți în mod constant pe cineva care să se potrivească spiritului tău dinamic și competitiv. Ești norocoasă să ai un bărbat în viața ta care îți seamănă și care te impulsionează să ceri mai mult.

El te încurajează atunci când te pregătești să faci ceva și știe că ești o femeie care nu are nevoie de ajutor, deoarece poți avea singură grijă de tine. El îți admiră firea puternică și îți suportă diferitele tale stări de spirit și dispoziții. Este un umăr pe care să plângi atunci când ești tristă și, de asemenea, un om alături de care să petreci când ești fericită o oră mai târziu.

Acest cel mai bun prieten al tău, devenit acum iubit, nu are nicio problemă să stea toată ziua cu tine și să urmărească filme înficoșătoare sau să iasă afară pentru a face o activitate distractivă împreună. Ai găsit pe cineva care își trăiește viața la fel ca și tine, așadar felicitări!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Prietenul tău cel mai bun, devenit acum iubit, își propune să-ți facă pe plac și te înconjoară cu daruri și dragoste constantă. El știe că limbajul tău de dragoste constă în lucruri materiale care au o semnificație aparte, cum ar fi acea felicitare draguță pe care ai primit-o din partea lui la aniversarea ta și care te-a uns pe suflet.

Îți place când te ia de mână atunci când ești nervoasă și când se asigură că știi că e acolo pentru tine. Ca semn de pământ, îți place siguranța și stabilitatea, iar acest bărbat te protejează cu siguranță cu întreaga sa ființă. Amintește-ți că ești o femeie tare norocoasă că îl ai în viața ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca semn de aer, ai capacitatea de a trece de la o conversație la alta cu o foarte mare ușurință. Prietenul tău cel mai bun, devenit poate acum iubit, adoră acest lucru la tine și știe că poți vorbi despre orice, oricând. Este la fel de curios ca și tine, ceea ce te face să te îndrăgostești și mai mult de el pe zi ce trece.

Când te întreabă dacă vrei să încerci un restaurant nou, nu eziți niciodată să spui nu. Știe că urăști rutina și viața plicisitoare, așa că încearcă constant să condimenteze lucrurile. Nu-l lăsa să-ți scape, e un bărbat special!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca semn de apă, sensibilitatea și empatia de care dai dovadă îl fac pe prietenul tău cel mai bun să se dezlănțuie în jurul tău. Știe că cele mai mici lucruri te fac să zâmbești și încearcă întotdeauna să se potrivească cu imaginația ta incredibilă.

De asemenea, știe că natura ta nesigură te împiedică să duci relația dintre voi la următorul nivel. Așa că, îți amintește zi de zi că ești cea mai importantă femeie din viața lui, cu excepția mamei sale, desigur :)

Leu(22 iulie - 22 august)

Prietenul tău cel mai bun consideră că abilitățile tale de conducere sunt extrem de sexy și știe că poate conta pe tine pentru a prelua conducerea. El este în permanență uimit de modul în care te descurci chiar și în cele mai dificile situații. Ca semn de foc, iubești viața și înfrunți obstacolele cu ușurință.

El te tratează ca pe o regină, vrei ceea ce vrei și ești ceea ce ești și el nu consideră nimic rău în asta. Bucură-te, deoarece având o relație amoroasă cu el, te așteaptă gesturi spontane din partea lui, cum ar fi vacanțe sau activități care îți plac. Te va răsfăța!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Natura ta meticuloasă te face să fii atentă chiar și la cele mai mici detalii. Prietenul tău cel mai bun știe acest lucru și se asigură că fiecare mic detaliu este pus la punct inainte de o întâlnire cu tine. Chiar dacă unii îți consideră timiditatea drept o slăbiciune, el adoră acest lucru la tine și încearcă să te facă să te deschizi și să te eliberezi.

El încearcă să te ajute atunci când vede că ești stresată. În timp ce poți fi puțin încăpățânată față de ideea de a te elibera, știind că îi pasă atât de mult de fericirea ta te face să zâmbești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai norocul să ai un prieten care să se potrivească perfect cu personalitatea ta melodică și armonioasă. Dacă e prietenul tău cel mai bun, cu siguranță iubește liniștea și pacea la fel de mult ca și tine, dar, de asemenea, va lua deciziile grele atunci când tu nu vrei sau poți. Vă ridicați unul pe celălalt.

Nu-ți place să fii singură, iar el pentru a-ți arăta că îi pasă, se asigură întotdeauna că își face simțită prezența pe tot parcursul zilei. Ba chiar ți-a golit un dulap pentru a-ți lăsa lucrurile la el atunci când vrei să-ți petreci noaptea acolo.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să fii o persoană geloasă, dar nu ai de ce să-ți faci griji atunci când vine vorba de prietenul tău cel mai bun. El îți demonstrează mereu sau de nenumărate ori, că ești singura la care îl interesează.

Îți prețuiește natura pasională, ba chiar o consideră extrem de sexy. El este cel care face un gest măreț și planifică întotdeauna o întâlnire romantică extravagantă. Știe, de asemenea, că urăști ideea ca cineva să se ascundă în jurul tufișului, așa că îți spune imediat când ceva nu merge bine. Onestitatea este cea mai bună politică atunci când vine vorba de a face o relație să funcționeze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca semn de foc, ești pornită să-ți transformi visurile în realitate. Nu renunți niciodată la obiectivele tale și ești optimistă în tot ceea ce faci. Prietenul tău cel mai bun rezonează cu optimismul tău, dar te și înștiințează atunci când crede că exagerezi și visezi prea mult. Să fim sinceri, acest lucru te-a împiedicat de multe ori să faci ceva greșit.

Știe că îți place să ai propriul spațiu și îl respectă, așa că el are hobby-urile sale și tu pe ale tale. La sfârșitul zilei, puteți discuta despre cum a fost ziua fiecăruia și vă puteți hrăni cu experiențele voastre reciproc.

El îți oferă libertatea de care ai nevoie și iubește să te privească zburând. Pare o relație super sănătoasă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți iubești familia și ai face orice pentru ea. Visezi să ai o familie a ta într-o zi și uneori îți visezi și viitorii copii. Ai noroc, pentru că și prietenul tău cel mai bun gândește la fel.

El este tradiționalist și se străduiește să construiască o fundație pentru tine sau pentru viitorul vostru împreună.

De asemenea, el te consideră un maestru atunci când vine vorba de a-ți păstra calmul și de a menține controlul asupra vieții tale. Învață atât de multe de la tine și îți amintește mereu că influența ta asupra lui este enormă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prietenul tău cel mai bun îți iubește felul de a fi. De la lupta pentru cauze nobile până la a fi alături de cineva care a trecut printr-o despărțire urâtă, tu ești pentru acolo pentru alții. La fel cum îi asculți lui problemele, și el este mereu acolo pentru a te asculta.

Știe că uneori poți da o altă întorsătură situațiilor și încearcă să te aducă înapoi cu picioarele pe pământ.

Știe cum să planifice o noapte perfectă și simplă doar pentru voi doi. Într-o prietenie, cât și într-o relație amoroasă, voi doi vorbiți despre orice, la orice oră.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ca semn de apă, mergi cu fluxul și ești prietenoasă din fire. Ești altruistă și asta este ceea ce iubește prietenul tău cel mai mult la tine. Împreună, ca și cuplu, credeți că puteți face lumea un loc mai bun și să insuflați bunătate unul altuia.

Știe că adori arta și muzica, așa că încearcă să planifice întâlnirile în mod corespunzător. Va merge până în capătul lumii pentru acel CD vechi cu Celine Dion sau cu un alt artist pe care îl ascultai în copilarie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod