Zodiile care se urăsc de moarte. Nu se vor înțelege niciodată!

Ura față de cineva poate veni în mai multe forme. Adesea, se întâmplă din cauza diferențelor prea mari dintre tine și o altă persoană. Spre exemplu, ei îi place tot ce urăști tu să faci sau nu suportă lucrurile care te interesează.
Atunci când vine vorba de astrologie, unele perechi de zodii pur și simplu nu se suportă, sunt ca șoarecele și pisica, iar certurile și ura dintre ele sunt fără oprire.

  • Iată zodiile care se urăsc de moarte:


Berbec și Taur

Berbecul este genul de persoană care își ține întotdeauna viața ocupată și interesantă. Când nu face nimic, simte că se transformă într-o legumă și că trăiește degeaba.

Nu urăște atât de mult oamenii leneși, cât urăște viețile plictisitoare și pasive pe care aceștia le duc. Preferă să fie cunoscut drept o persoană spontană și o mare înclinare spre distracție și aventură.



Din fericire, Taurul are mare încredere în el, iar câteva opinii și insulte la adresa lui nu vor face prea multe daune. Cu toate acestea, când cineva îi arată în mod constant că îl urăște, atunci începe să se dezlănțuie.

Problema principală a Taurului e că nu înțelege de ce Berbecul trebuie să fie mereu în mișcare. Taurul simte că, dacă Berbecul nu va încetini ritmul, lucrurile vor exploda.

Poate te interesează și: La ce se pricep zodiile cel mai bine. Racul e cel mai bun detectiv, Taurul cel mai bun iubit


Capricorn și Pești

Capricornul pune la îndoială tot ceea ce nu este logic și, când întâlnește oameni cu capul în nori, refuză să aibă de-a face cu ei.

El crede că nu există niciun motiv să își piardă timpul cu cineva care nu vede lucrurile în felul lui.

Nu are timp pentru Pești, deoarece îi consideră prea visători și incabaili să facă lucrurile în modul corect.

Faptul că Peștii sunt cu capul în nori uneori, nu înseamnă că nu sunt inteligenți. Ei se consideră norocoși pentru că sunt capabili să își trăiască viața fără stres, în loc să fie atât de încordați și raționali precum Capricornul.

Ura lor una față de celălalt provine din faptul că sunt doi oameni complet diferiți care vibrează pe planuri total diferite.

Vărsător și Gemeni

Gemenilor le e cel mai bine și prosperă cel mai mult atunci când sunt înconjurați de prietenii lor, distrându-se bine.
Spre deosebire de Vărsător, ar prefera să petreacă până dimineața decât să stea acasă să se odihnească.

S-ar putea ca Peștii să nu vadă nimic în neregulă cu asta, dar Vărsătorul urăște că nu știu și nu vor să petreacă timp și de unii singuri, reîncărcându-și bateriile.

De asemenea, Vărsătorul se mândrește cu faptul că își poate ține întotdeauna o promisiune, pe când Gemenii au cu siguranță probleme cu acest lucru.

Aceste două semne se înțeapă constant și nu pot fi niciodată prieteni.
(Vezi restul zodiilor în pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod