Zodiile care se urăsc de moarte. Nu se vor înțelege niciodată!



Leu și Fecioară

Leului îi place ca totul să fie despre el. Nu numai că poate direcționa atenția oricărui lucru către problemele sale, dar o face într-un mod care deranjează.

Fecioara nu suportă această nevoie constantă a lui de a fi în centrul atenției și va sta cât mai departe de el.

Capacitatea Fecioarei de a sta în umbră o poate face uneori să pară retrasă, dar acest lucru se întâmplă doar pentru că nu suportă să fie în lumina reflectoarelor. Nu numai că o face să se simtă incredibil de inconfortabil, dar o transformă într-o persoană agitată și nepoliticoasă.


În timp ce activitatea preferată a Leului este să fie în centrul atenției, el nu își face niciodată timp pentru Fecioară. S-ar putea să nu arate în mod evident că o urăște, dar va face cunoscut faptul că nu au nimic în comun.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  



Rac și Săgetător

Racul este genul de persoană setată pe anumite lucruri și nu încearcă prea des ceva nou. Uneori poate părea prea nevoiaș și nesigur, dar acesta este modul de viață care îl face să se simtă confortabil.

Săgetătorul nu poate suporta această latură a Racului, deoarece îl îngrijorează faptul că nu profită de bucuriile vieții și că va sfârși când deja va fi prea târziu.

În schimb, Săgetătorul se străduiește să se distreze cu prietenii și să nu fie nciodată legat de cineva sau de cineva.

Racul se bucură când alții îi acceptă latura lipicioasă, numai că Săgetătorul nu o va face niciodată, deoarece i se pare prea sufocant.

Balanță și Scorpion

Balanța depune mult efort pentru a-și construi o viață echitabilă și echilibrată, ceea ce înseamnă să se rupă de orice ar putea să o facă să devină agresivă și instabilă.

Datorită capacității de autocontrol care îi guvernează în mod constant viața, Balanța este capabilă să stea departe de oameni precum Scorpionul, care nu este de acord cu nimic din ce crede ea.


Scorpionul nu are nicio treabă cu pacea și corectitudinea, lucru care poate fi foarte intimidat pentru o Balanță. Dar, deși Balanța este o persoană pasivă atunci când vine vorba de a face față diferențelor dintre ea și altcineva, se va asigura întotdeauna că Scorpionul știe cât de mult îl dezaprobă.

Ura pe care o simt unul față de celălalt este imensă, deoarece într-adevăr se situează la poluri total opuse.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod