Cum poartă fashionistele rochiile în acest sezon: Trucul practic și confortabil pentru zile reci

Trendurile pentru primăvara 2022, care au putut fi observate la prezentările de modă recente, variază de la piese cu modele decupate și până la ținute în culori bloc, intense.
În afară de propunerile designerilor pentru sezonul următor, am descoperit și unele trucuri de styling foarte interesante și ingenioase, care pot fi recreate cu piese pe care le ai deja.

Mulți designeri ne-au reamintit de importanța ținutelor în straturi, printre care și purtarea rochiilor cu bretele peste topuri cu mâneci lungi.

Este un truc vechi - care revine cu regularitate în tendințe - și o modalitate inteligentă de a purta rochiile de vară și în sezonul rece. În loc să porți o jachetă sau un cardigan peste rochie, poartă o helancă, un tricou, o bluză sau o cămașă cu mânecă lungă sub rochia ta fără mâneci sau cu bretele.
Nu doar că vei reuși să adaugi un strat de haine care îți oferă confort termic în zilele răcoroase de toamnă, dar poți în același timp să adaugi un accent de culoare sau un imprimeu interesant.
Fashionistele care au participat la evenimentele din cadrul Săptămânilor Modei, fie că au fost la Milano, Paris sau Londra, au demonstrat cât de trendy este acest truc simplu de styling. Ținutele influencerilor din modă ne arată cât este de simplu să porți rochiile de vară tot anul. 

Rochiile din velur și reiat sunt în tendințe sezonul acesta și se potrivesc foarte bine cu topurile cu mânecă lungă, fie că este vorba de cămașă, helancă sau un pulover subțire.
Acest detaliu face ca rochiile elegante de tip furou să aibă un aspect casual și să se potrivească pentru ținutele de zi.

Pentru un look statement, fashionistele aleg rochii în nuanțe metalice, pe care le asortează cu topuri în culori neutre.

De asemenea, poți să te inspiri din paleta de culori de toamnă pentru a crea outfit-uri de sezon. Poți să asociezi o rochie din denim cu un top maro și să compeltezi ținuta cu botine sau cizme în aceeași nuanță cu cea a bluzei.

Și cămășile albe arată excelent în asociere cu rochiile de vară cu bretele.
Poartă rochia deasupra unei cămăși clasice albe pentru a crea o ținută cu un aspect sofisticat. Poți opta pentru o rochie cu un imprimeu deosebit, care va fi perfect pus în valoare de cămașa albă.

Pe măsură ce vremea se răcește, înlocuiește topurile purtate sub rochie cu un pulover subțire cu guler înalt, care va oferi mai mult confort termic. Dacă alegi o rochie scurtă, optează pentru cizme lungi, peste genunchi, care îți vor proteja picioarele de frig. Completează ținuta cu un trenci sau un palton în zilele friguroase.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod