Rochii și cizme care se potrivesc perfect. 7 combinații pentru toamnă

Nu există o asociere mai potrivită pentru zilele întunecate de toamnă decât rochiile purtate cu cizme sau botine.
O astfel de ținută îmbină două elemente reprezentative pentru sezonul cald, respectiv cel rece, fiind opțiunea perfectă pentru un look șic de toamnă.

Pe lângă faptul că arată excelent, este și foarte ușor de purtat. Alege o rochie, asociază cu perechea potrivită de cizme sau botine și completează outfit-ul cu un trenci, o jachetă sau un cardigan, atunci când este necesar. 

Citește și: Ce poartă fashionistele în această toamnă? 8 ținute pe care să le încerci și tu


Dar pentru ca ținuta ta cu rochie și cizme să arate impecabil, este necesar să faci asocierile potrivite. De exemplu, știai că o rochie tricotată arată perfect purtată cu o pereche de cizme clasice, până la genunchi? Iar rochia maxi este perfect pusă în valoare de bocanci cu talpă groasă?

Descoperă câteva asocieri pe care să le faci sezonul acesta și nu numai:


Rochie cu imprimeu statement și cizme albe

Alege o rochie cu imprimeu intens, de tip statement, și asociaz-o cu o pereche de cizme sau botine albe. Vei echilibra astfel ținuta, iar printul îndrăzneț va fi elementul central al acestui look.

Rochie tricotată și cizme până la genunchi

Este ținuta ideală pentru toamnă și poate fi purtată chiar și iarna. Rochia tricotată îți oferă confortul de care ai nevoie în zilele reci, iar cizmele până la genunchi, cu model clasic, o completează perfect.

Rochie în nuanțe intense și cizme negre

Această nuanță intensă de oranj a fost una dintre culorile în trend ale anului. Asociază o rochie într-o culoare puternică cu o pereche de cizme până la genunchi, pentru un look ideal de toamnă.

Rochie cu imprimeu floral și botine din piele întoarsă

Dacă vrei o asociere clasică, atunci poți opta pentru o rochie cu imprimeu floral delicat, purtată cu o pereche de botine până la glezne, din sued sau piele întoarsă. Astfel de botine arată excelent în tonuri de maro, bej, coniac sau crem.

Rochie vaporoasă și bocanci biker

Vei obține un contrast puternic interesant dacă alegi să porți o rochie vaporoasă și delicată, în tonuri feminine, cu o pereche de bocanci negri de tip biker sau combat. Este un look modern și original, care va atrage toată admirația.

Rochie cu imprimeu floral retro și cizme cowboy

Cizmele cowboy vor reuși să completeze foarte bine o rochie cu imprimeu floral retro, ce amintește de perioada anilor '60-'70.

Rochie cu mâneci bufante și bocanci cu talpă groasă

Topurile și rochiile cu mâneci voluminoase sunt un trend major încă de anul trecut și se pare că se mențin în continuare în tendințe. Poartă o rochie cu mâneci bufante în asociere cu o pereche de botine cu talpă groasă, pentru o ținută trendy și modernă.

Foto: whowhatwear.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod