Cât de sâcâitoare sunt zodiile și ce vor să obțină prin cicăleala lor

De mult timp a apărut clișeul soției sâcâitoare sau al părintelui cicălitor care își petrece jumătate din timp spunându-i copilului cum să facă lucrurile mai bine. Dar, uneori, sâcâiala este singurul lucru pe care îl poți face pentru a te face auzit.

În astrologie, modul în care semnele zodiacale îi sâcâie pe alții depinde de personalitatea lor.

Definiția liberă a sâcâitului înseamnă să găsești vina sau să te plângi într-un mod iritant, obositor și consecvent.


Uneori, intenția experienței sâcâitoare se pierde și se poate simți ca și cum persoana care te sâcâie încearcă în mod intenționat să te doboare și să-ți distrugă stima de sine. Nu trebuie să lași niciodată o persoană sâcâitoare să-ți facă asta.

Presupunând că are cele mai bune intenții, ascultă-i sfaturile și ia-le în considerare, cum ar fi să îți plătești factura înainte de data de 15 sau să speli vasele din chiuvetă.

Dar, dacă crezi că încearcă să te doboare pentru ca ea să se înalțe, poate ar trebui să regândești acea relație.
Cicălitul pentru a fi de ajutor este în regulă, dar cicălitul pentru a răni nu ar trebui tolerat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte direct în ceea ce privește cicăleala. El vrea ca toți oameni să-și adune forțele și să finalize orice lucru început.

Acest individ este capabil să facă multe lucruri în același timp, așa că el chiar nu își amâna sarcinile sau responsabilitățile pentru mai târziu. Poate acoperi tot, așadar ceilalți de ce nu ar putea să o facă?

Dacă un Berbec trebuie să te cicălească pentru a te determina să faci ceea ce ar trebui să faci, atunci de asta vei avea parte.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte încăpățânat atunci când vine vorba de sâcâială. Cu toate acestea, doar pentru că știe ce ar trebui să faci tu, nu înseamnă că el este mereu în fruntea propriilor sarcini.

Taurul e grozav la delegarea și menținerea altora centrați pe ceea ce au de făcut. Odată ce a decis că ar trebui să faci ceva, mai bine ai face-o fără să te opui, deoarece nu va da înapoi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când Gemenii sâcâie, o fac într-un mod pasiv-agresiv. Spun chestii ironice sau atrag atenția indirect, cu subînțeles. Spre exemplu: "Am crezut că ai de gând să dai cu aspiratorul azi, dar cred că nu este atât de murdar".

Gemenilor nu le place ca ceilalți să-i urască, de aceea sâcâie pasiv-agresiv, pentru binele tuturor implicați.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul combină vinovăția cu sâcâiala și obțin ceva emoțional: "E în regulă. O să-ți fac eu treburile. Sunt sigur că ești ocupat".

Când cineva folosește vinovăția ca motivator, are două scopuri: te face să o faci și te face să te simți ca un ticălos dacă nu o faci.

Dacă îi ignori sâcâiala, Racul va interioriza acele sentimente negative doar pentru a le da drumul data viitoare. Fă ce vrea el acum și evită o mare tulburare emoțională mai târziu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un cicălitor bun. El explică cum trebuie să faci ceea ce ar trebui să faci și de ce are toată lumea de câștigat din asta.

Adună dovezi și construiește un caz despre motivul pentru care ar trebui să-ți faci curățenie în cameră, spre exemplu. Îți spune cum trebuie să arate o cameră curată și ce beneficii îți aduce acest lucru atât ție, cât și întregii planete.

Dacă nu înțelegi ceea ce încearcă să spună, te va cicăli până când vei reuși.

Citește și: Pentru ce ar trebui să-ți faci mai mult timp în viață, în funcție de zodia ta
 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este cea mai sâcâietoare zodie. Cicăleala face parte din personalitatea ei și îi este extrem de greu să o dezactiveze.

Ea tinde să fie foarte critică atât cu ea însăși, cât și cu ceilalți și simte că știe ce este mai bine pentru toată lumea.

Fecioara alege, critică și insistă. Partea bună este că în majoritatea cazurilor e corectă și are dreptate și tinde să aibă o mare influență asupra oamenilor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este o zodie sâcâitoare plină de umor. Ea cred că poate îmblânzi cicăleala cu umor și își transmite mesajul fără ca nimeni să se enerveze pe ea.

Problema este că uneori sâcâiala ei se pierde pe drum și se ajunge de unde a început, fiind nevoită să înceapă tot procesul din nou.

Probabil ar fi mai bine pentru ea dacă ar fi directă despre cu privire la ceea ce își dorește.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul încearcă să gâdile orgoliul celor pe care îi sâcâie.

Dacă el crede că trebuie să fii lăudat pentru a te face să faci ceea ce vrea el, atunci te va complimenta pentru a obține acest lucru.

E extrem de bun în a-i determina pe oameni să facă ceea ce își dorește și e destul de inteligent pentru a-și da seama de ce fel de stimul au nevoie pentru a-i face să acționeze în acest sens.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul urăște să fie sâcâitor, așa că atunci când consideră că e nevoie să o facă, va fi sincer și poate prea direct.

Urăște să fie în poziția în care e nevoit să cicălească pe cineva și se va supăra pe acela care îl pune în această poziție.

Să aibă tact nu este una dintre cele mai bune trăsături ale sale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu concepe sâcâiala fără rezultate. El explică ce trebuie să faci și îți face cunoscute consecințele în cazul în care nu i te supui.

De exemplu, dacă îi datorezi bani, el nu va uita de asta și va aduce în discuție subiectul chiar și ani mai târziu. El va stabili un plan de plată și, dacă ratezi o rată, îți va sublinia nu numai faptul că îl enervează, dar și că nu îți va mai împrumuta niciodată bani în viitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un sâcâitor subtil. El nu vrea să facă un mare caz din asta, dar și-ar dori să faci ceea ce ar trebui să faco fără ca el să fie nevoit să-ți amintească.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, el va deveni creativ și te va sâcâi într-un mod atât de subtil și inventiv, încât tu faci ceea ce vrea el fără ca măcar să-ți dai seama că acesta a fost scopul lui.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cicălitul nu este ceva cu care Peștii se simt confortabil, deoarece sunt firi foarte sensibile. Ei nu ar fi nevoiți să sâcâie pe nimeni dacă toți ar face lucrurile cum ar trebui și ar acționa ca niște oameni responsabili și maturi.

Cu toate acestea, uneori sâcâiala trebuie să se producă și, din păcate, pe cât nu vor să o facă, sunt forțați să împingă pe cineva de la spate pentru a-l ajuta să se îmbunătățească ca om.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod