Trăsăturile care te pot duce în pragul divorțului, în funcție de zodia ta

Căsătoria este una dintre cele mai mari aventuri în care pot porni două persoane împreună.

Toate căsătoriile încep cu cele mai bune intenții, dar, uneori, pur și simplu nu funcționează. Nimeni nu poate știi dacă o relație va dura toată viața sau nu, însă astrologia ne poate oferi indicii importante cu privire la trăsăturile care ar putea deteriora definitiv mariajul.

Iată care sunt zodiile cu cea mai mare probabilitate de divorț:

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Curios, pasional și iubitor, Berbecul este destul de bun ca și partener.

Poate avea un mariaj grozav, atât timp cât cel de lângă el poate face față tuturor ciudățeniilor personalității lui. Are o energie imensă și nu e întotdeauna stabil. Are tendința de a încerca mereu lucruri noi și, prin urmare, e renumit pentru că ia unele decizii proaste.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate fi un partener de cursă lungă.

Dacă va găsi persoana potrivită, el va fi iubitor și pasional, lucruri care favorizează un mariaj bazat pe încredere și dorințe senzuale. Cu toate acestea, acest semn nu e compatibil cu oricine, fapt pentru care poate deveni foarte dificil și încăpățânat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au o personalitate duală. Deși există riscul să fie stăpâniți de nehotărâre și crize ocazionale, trăsăturile dominante sunt cele care favorizează un mariaj sănătos și iubitor.

Blânzi și afectuoși, acest semn are mare grijă de familia lui și de cei dragi. De asemenea, e dispus să comunice, lucru care ajută enorm în rezolvarea problemelor din orice relație.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Empatic și loial, Racul este, practic, făcut pentru căsătorie.

Îi pasă profund de casa lui și de toată lumea, așa că nu îi e teamă să se implice într-o relație. Cu toate acestea, singurul lucru care îl împiedică să fie un partener perfect este capacitatea lui de a deveni excesiv de indispus și manipulator.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este încăpățânat și are o voință de fier, dar poate fi un partener grozav datorită loialității și generozității lui.

El va face orice pentru cel de lângă el și va încerca continuu să le arate celor dragi cât de mult îi pasă. Cu toate acestea, el este loial până la un punct, pentru că nu va tolera ca cineva să abuzeze de încrederea lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o persoană minunată și foarte hotărâtă.

Adesea scoate tot ce e mai bun din partenerul ei, ajutându-l să își realizeze obiectivele și să se gândească la viitor. Cu toate acestea, ea are și tendința de a se frustra atunci când lucruri nu merg așa cum și-a propus. Pentru a nu ajunge la divoț, ea  trebuie să aibă alături pe cineva care să îi urmeze planul și să facă tot ce poate pentru a o ajuta. Astfel, ea va fi un partener foarte loial.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru o Balanță, a fi corect și echilibrat nu sunt doar simple trăsături de personalitate, ci reprezintă un mod de viață.

Cei pe care i-a ales în viața ei merită să fie tratați cu dragoste și respect, așadar se va asigura că toate aceste se întâmplă. Cu toate acestea, aceeași înclinație pentru corectitudine o poate face să fie incapabilă să poarte o discuție și să intre în confruntări, astfel că problemele și tensiunea din cuplu pot dura prea mult timp.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte pasional, îi place să îi facă pe alții să se simtă apreciați, atât timp cât primește același lucru în schimb.

Poate fi cel mai iubitor partener, dar gelozia lui este extremă. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că are așteptări prea mari de la partenerii săi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Călător înnăscut, acest semn are cu siguranță curaj.

Acest lucru poate să îl determine să aibă o relație plină de distracție și aventură sau să îi provoace probleme grave. Întruncât e cunoscut pentru faptul că este nerăbdător și lipsit de diplomație, partenerul acestuia trebuie să dezvolte o ușoară insensibilitate și să învețe să aprecieze momentele spontane, altfel va trece printr-un divorț.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are o mulțime de calități care îl ajută în dragoste, dar, deși e renumit pentru că e sincer și inteligent, el are grijă mai mult de el decât de alții.

De asemenea, are o toleranță foarte scăzută față de oamenii care nu privesc lucrurile așa cum o face el. Dacă vrea ca mariajul lui să nu se încheie cu un divorț, ar trebui să încerce să se relaxeze și să își înțeleagă mai mult partenerul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Independența și nestatornicia sunt două trăsături copleșitoare ale Vărsătorului.

Niciuna dintre ele nu creează un mariaj puternic, ci mai degrabă provoacă un divorț răsunător. Sigur, aceste caracteristici îl pot face un prieten grozav și un copil distractiv, dar ca partener poate fi mult prea obositor. O relație de succes presupune și compromis, iar acesta nu e dispus să îl facă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt flexibili, plini de compasiune și romantici, calități numai bune pentru o căsătorie grozavă.

Odată ce se implică total și decid să se căsătorească, o fac pe viață. Sunt dezinteresați și întotdeauna dispuși să îi ajute pe ceilalți, însă prin aceste lucruri ar putea să își saboteze singuri mariajul, pentru că au tendința de a le permite oamenilor să profite de bunătatea lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod