Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna septembrie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna septembrie nu va fi nici prea bună, dar nici prea rea pentru tine pe plan sentimental.

Nu ai timp de pierdut, așadar nu te vei juca de-a dragostea indiferent de statutul tău. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, analiza va fi cuvântul cheie în rezolvea oricăror potențiale probleme din cuplu. Dacă ești singur, ești mai pasional decât de obicei și ai tendința de a reveni la sentimente mai bune în ceea ce privește foștii tăi parteneri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna septembrie va fi una mai pătimașă pentru tine pe plan sentimental.

În ceea ce privește relațiile cu prietenii, acestea se vor răci din cauza partenerului tău de viață. Se pare că are o influență mult prea mare asupra ta, însă, deocamdată, decizi că nu trebuie să iei măsuri. Dacă ești singur, micile tatonări dintre tine și un coleg sau colegă de serviciu se pot transforma într-o idilă romantică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Simți că viața ta sentimentală nu este ceea ce ți-ai dorit, iar luna aceasta decizi că trebuie să schimbi ceva în viața ta.

Este foarte important faptul că îți dai seama că fericirea ta depinde doar de tine, chiar dacă asta înseamnă renunțarea la unele persoane care ți-au fost drage cândva. Dacă ești singur, cel mai probabil vei reuși să te apropii de cineva, cu toate că dezamăgirile din trecut încă nu au dispărut complet.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna septembrie nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Se pare că tu și partenerul de viață ați ajuns în acea etapă a relației voastre care vă mulțumește pe amândoi. Dacă ești singur, tăcerea unei persoane pe care o placi îți poate da o dispoziție proastă, urmată de frustrări care îți pot afecta încrederea de sine.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca luna septembrie să vină cu dezamăgiri pentru tine în ceea ce privește dragoste.

E posibil ca acest lucru să se întâmple doar din vina ta, fără să îți dai seama că ai așteptări mult prea mari de la partenerul de viață. Dacă îl iubești cu adevărat, cu siguranță dovadă constă și în acceptarea defectelelor lui, nu doar a calităților. În cazul în care ești singur, o persoană căreia nu îi dădeai nicio șansă are acum  loc în inima ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie este luna ta, pentru că vei fi învăluit de toată atenția pe care o meriți.

Cu toate că așa ar trebui să se întâmple în general, zilele acestea vei fi mai răsfățat și mai bine tratat doar datorită aniversării tale. Astrele te sfătuiesc să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești, însă să nu te amăgești singur cu privire la perioada ce va urma!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna septembrie va fi o perioadă a compromisurilor.

Din păcate pentru tine, te vei vedea nevoit să renunți la multe lucruri la care ții de dragul persoanei iubite. Cu toate acestea, e posibil să fie doar o etapă, dar pe parcurs să îți dai seama că nu e ceea ce te reprezintă și să renunți la regulile impuse de cel de lângă tine. Dacă ești singur, majoritatea zilelor vor fi pline de gânduri și regrete cu privire la o relație care s-a sfârșit urât.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună bună pentru tine dacă ești singur, dar una dificilă dacă ești implicat într-o relație serioasă.

În primul caz, cel de celibatar, se petrec numeroase evenimente inedite, menite să îți scoată în cale alesul inimii. În cea de-a doua situație, se pare că popularitatea de care te bucuri în rândul colectivului profesional sau în cercurile de prieteni intervin în relația ta, stârnind gelozii din partea partenerului de viață. Chiar dacă nu are în totalitate dreptate, unele gesturi pe care le faci sunt exagerate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală va fi prioritară în această lună, cu toate că ai multe alte lucruri pe cap.

Se poate spune că traversezi cea mai bună perioadă a ta la acest capitol, așadar decizi că trebuie să te bucuri de asta și să celebrezi așa cum se cuvine. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil se va discuta despre căsătorie sau copii. Dacă ești singuri, consideri de cuvință să îți sacrifici o parte din proiectele tale pentru a avea mai mult timp liber pentru socializare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei reuși să rezolvi problemele din cuplu cu mai multă ușurință.

Se poate vorbi despre o ușoară tendință de maturizare, iar aici fiind incluse pretențiile mai mici și aprecieri mai mari cu privire la partenerul de viață. Dacă ești singur, libertatea de care te bucuri îți permite să faci lucruri imposibile în alte condiții. Cu toate acestea, la final de zi te gândești mereu cu regret la ce ar putea fi dacă ai avea pe cineva lângă tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Septembrie vine cu dorințe noi pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Se pare că legătura dintre tine și partenerul tău nu este ceea ce îți dorești și încerci pe cât posibil să o faci mai pasională. Nu este imposibil, atât timp cât cel de lângă tine este dispus să facă aceleași lucruri ca și tine. În alte condiții, nu îl forța, pentru că ai putea provoca mai mult rău decât este deja. Ai mai multă înclinație spre romantism, iar acest lucru te poate ajuta mai ales dacă ești singur.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ești mai dispus decât oricând să depui eforturile necesare pentru a face ca relația în care ești implicat să funcționeze.

E posibil ca aceasta să se fi bazat pe principii nesănătoase până acum, dar ești determinat să te schimbi în numele iubirii. Cu toate acestea, nu lua toată vina asupra ta, căci mai mult ca sigur sunt doi vinovați pentru eșecul relației. Dacă ești singur, tânjești după un partener și chiar după căsătorie, însă nu grăbi lucrurile dacă nu vrei să sfârșești cu un divorț.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod