Incompatibilitate în cuplu

Aceste combinații de zodii n-ar trebui să se căsătorească niciodată


Leu şi Scorpion


Ambele semne au personalităţi foarte puternice, iar certurile dintre ele sunt foarte intense. Se pot atrage unul pe celălalt, dar duc lupte dramatice cu rezultate extrem de urâte. Leii şi Scorpionii se pot dovedi a fi foarte geloşi, având astfel şi mai multe motive pentru a se lupta.

Săgetător şi Fecioară


Fecioara şi Săgetătorul formează poate cea mai incompatibilă pereche. Ambele semne provin din elemente diferite, având o abordare diferită faţă de viaţă. Într-o relaţie amoroasă, ei se vor simţi captivi şi sufocaţi.

Rac şi Balanţă


Aceste două semne nu se potrivesc. Racul caută mereu o legătură emoţională, în timp ce Balanţa doreşte o legătură mentală.
Acest lucru creează probleme dacă se întâmplă să se implice într-o relaţie amoroasă. Acestea fiind spuse, Balanţa nu poate face faţă niciodată schimbărilor de dispoziţie ale Racului.

Peşti şi Leu


Leul este semnul cel mai feroce şi mai îndrăzneţ şi se bucură de atenţia pe care o primeşte. În schimb, Peştii sunt mai blânzi, visători şi preferă să trăiască în propria lui lume. Această combinaţie dintre apă şi foc nu formează o pereche reuşită, deoarece vor avea bătălii constante.


Berbec şi Rac


Berbecul şi Racul pot fi prieteni buni, dar nu pot forma un cuplu reuşit. Ambii sunt încăpăţânaţi şi îşi exprimă diferit sentimentele, făcând aproape imposibilă implicarea într-o relaţie amoroasă.

Vărsător şi Rac


Vărsătorul şi Racul nu pot avea niciodată o relaţie frumoasă, deoarece au o viziune diferită asupra vieţii. Acest lucru va face ca viaţa lor să fie foarte stresantă şi ciudată. Dacă aceştia doi vor forma un cuplu, vor exista lupte şi probleme constante.

Leu şi Fecioară


Leul şi Fecioara sunt două semne incompatibile atunci când vorbim de dragoste. Ei vor urî aproape orice unul la celălalt.
Având intimitate emoţională nulă, o căsătorie poate fi foarte dificilă, dacă nu imposibilă.

Balanţă şi Taur


Balanţa şi Taurul au probleme de comunicare şi nu au încredere unul în celălalt. De fapt, prezenţa celuilalt îi poate scoate din minţi, aşa că nu există posibilitatea unei relaţii amoroase.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aburel pe 20 Oct 2017, 20:28
    Fix -pix!

    Sunt berbec sotia scorpion si am implinit 45 ani de casatorie in 2 septembrie !!Asa ca draga Selena mai studiaza horoscoape !!!!!!!!

    0
    0

  • Gabriel pe 4 Oct 2017, 19:12
    Aiurea!

    Sunt nascut in zodia Taur si sotia e Varsator,suntem casatoriti de 21 de ani si ma consider cel mai norocos barbat de pe planeta!Suntem nedespartiti si fiecare zi alaturi de ea si de fiica noastra e o continua sarbatoare si fericire!Pur si simplu nu pot trai fara ea!Deci ,horoscopul pt noi e o mare minciuna,e cel mult ceva hazliu si nimic mai mult!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod