Cum să porți denimul pentru orice ocazie. 5 idei

Yves Saint Laurent a spus la un moment dat: "De multe ori am zis că mi-aș fi dorit să fi inventat jeanșii: sunt cea mai spectaculoasă, practică, relaxată și nonșalantă piesă vestimentară. Au personalitate, modestie, sex appeal, simplitate - tot ceea ce îmi doresc să aibă și hainele create de mine". Și fără îndoială, a avut dreptate. Cine își mai poate imagina viața fără jeanși?

Deveniți foarte populari în anii '60, blugii simpli au devenit o piesă de bază în orice garderobă.
Chiar și brandurile de lux precum Christian Dior, Marques Almeida sau Balmanin încep să includă denimul în colecțiile lor, schimbând vechile concepții.

Dacă în urmă cu ceva timp se considera că denimul este potrivit numai pentru timpul liber și ținutele de weekend, acest lucru s-a schimbat. Poți include blugii, jachetele sau fustele din denim în orice ținută, fiind potrivite pentrun orice ocazie. Iată cum să porți denimul pentru orice tip de eveniment:

1 din 6

Pentru birou

Când vine vorba de includerea denimului în ținutele pentru birou, echilibrul este deosebit de important. Dacă alegi ca pantalonii să fie casual și porți o pereche de jeanși, este de preferat ca partea de top să fie în stil corporate. Optează pentru un sacou structurat, iar dacă vrei să urmezi tendițele sezonului toamnă - iarnă 2017, alege unul în carouri. Asortează cu o pereche de pantofi sau ghete cu toc.
MAI MULT DESPRE: denim, moda, jeansi
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod