6 moduri stylish de a purta un hanorac în această toamnă

Hanoracul este confortabil și călduros, ideal pentru o zi rece de toamnă. Dar știai că îl poți include și în ținutele ceva mai elegante?
Este un trend promovat cu succes de fashioniste celebre și bloggerițe de modă din întreaga lume și care pare să ia avânt. Până la urmă, este visul oricărei femei de a arăta impecabil și de a se simți excelent în ținuta aleasă. Iată câteva modalități în care poți include un hanorac într-o ținută stylish, potrivit specialiștilor whowhatwear.co.uk:



Hanorac, sacou, pantaloni negri și sandale cu toc

Joacă-te cu contrastul dintre pisele vestimentare de tip office și hanoracul cu glugă, optând pentru unul în culori intense.



Hanorac, trench lung, blugi și ghete cu toc înalt

Acest look este construit în jurul unui element comun. Detaliile hanoracului, trench-ul și botinele includ aceeași nuanță de roșu cherry.



Hanorac, salopetă și sneakers

Poate părea o ținută simplă, deloc sofisticată, formată din salopetă, hanorac cu glugă și pantofi sport. Dar coafura cu o cărare clasică pe mijloc și ochelarii ovali în stil vintage îi oferă un plus de rafinament.



Hanorac scurt, pantaloni largi cu talie înaltă și papuci mules

Alege un hanorac decupat care să ajungă până la nivelul taliei tale și asociază-l cu pantaloni sau fustă cu talie înaltă.



Hanorac, fustă cu volane și sandale cu platformă

Asociază o fustă feminină cu imprimeuri florale cu un hanorac într-o culoare intensă, pentru a obține un look modern de zi.



Hanorac, costum și pantofi de tip Oxford

O combinație inedită între stilul corporatist și cel rock, care va atrage în mod sigur priviri admirative.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod