10 coafuri simple pe care le obții cu un minim de efort

Te-ai săturat ca părul tău să arate mereu la fel? Vrei să găsești coafuri simple pe care să le poți face foarte rapid dimineața?
Pentru că de cele mai multe ori diminețile sunt ”pe repede-înainte”, nu apuci niciodată să-ți aranjezi părul așa cum ți-ai dori. Pentru că ești mereu pe grabă, fie nu ai timp de un machiaj mai elaborat, fie sari peste micul dejun, însă de cele mai multe ori se întâmplă să ignori coafura sau să îți prinzi părul în coadă ca să nu-ți mai dea bătăi de cap. 

Nimeni nu te poate convinge să îți faci vreo coafură elaborată dimineața când ești de-abia trezită, însă ce ai spune dacă ai învăța câteva coafuri simple pe care le obții cu minim de efort.
Odată ce le-ai învățat vei constata cât de ușor este să-ți faci părul diferit aproape în fiecare zi. 

Aranjarea părului poate să fie pentru majoritatea femeilor o adevărată corvoadă. Dacă este perfect întins, ți-ai dori să-l ai ondulat. Dacă este creț, visezi la un păr întins și strălucitor… Foarte rar vei întâlni o persoană care să fie foarte încântată de podoaba sa capilară și să considere că are o coafură perfectă în fiecare zi. 

Chiar dacă nu vei reuși să își faci zilnic ceva nou la păr, măcar poți să încerci pentru început să înveți aceste coafuri simple pe care le poți face foarte repede, chiar și atunci când ești pe fugă.
Astfel vei fi încântată că părul tău stă frumos și te vei simți minunat pe tot parcursul zilei. Nu trebuie să-ți strici toată ziua doar pentru că te-ai trezit dimineața și părul tău nu se așază nicicum. 

Inspiră-te din fotografiile incluse în galerie pentru a avea mereu o coafură inedită cu un minim de efort!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod