6 culori de păr potrivite în această toamnă

6 culori de păr potrivite în această toamnă

Fiecare trecere la un nou anotimp ne îndeamnă de multe ori să facem și o schimbare de look. Descoperă ce culori de păr sunt potrivite în această toamnă

Blond cald

Pentru a adapta părul în nuanțe calde de vară la noul sezon mai răcoros, stiliștii recomandă adăugarea unor tonuri puțin mai închise. O combinație subtilă de blond natural și șaten este perfectă pentru toamnă. Un exemplu demn de urmat este modelul Gigi Hadid, care a ales o astfel de culoare ce pare inspirată de nuanța frunzelor îngălbenite.




Roșu profund

O nuanță intensă de roșu, așa cum este cea purtată de actrița Emma Stone, îți va aduce un plus de culoare. Este ușor să faci tranziția de la brunet la un astfel de ton de roșcat, dacă vrei o nuanță mai deschisă.
Este indicat să-i ceri stilistului tău o nuanță cu tonuri calde de scorțișoară pentru a obține acest look.




Ciocolatiu închis

Este o culoare potrivită pentru brunete și șatene, fiind destul de ușor de obținut. Spre deosebire de negrul clasic, care poate părea lipsit de personalitate și care înăsprește trăsăturile, un ciocolatiu închis oferă un plus de mister. Poți obține această culoare și cu ajutorul nuanțatoarelor, fără să fii nevoită să-ți decolorezi părul.



Nuanțe pastelate

Vrei o culoare de păr deosebită? Află că tonurile pastelate nu au dispărut din tendințe, dar s-au transformat în tonuri ceva mai intense. Aceste nuanțe sunt mai îndrăznețe și mai puternice decât cele purtate în vară.
Nu doar că vor reuși să-ți ilumineze trăsăturile, dar aceste tonuri sunt perfecte pentru un look original și nonconformist, care va atrage multe priviri admirative.




Gri platinat

Nu mai este cazul să-ți ascunzi firele albe. Potrivit specialiștilor citație de elle.com, nuanțele de argintiu pal sau gri platinat sunt tot mai solicitate în saloanele din întreaga lume. Griul îți va oferi un look modern și original. Trebuie doar să ai curajul să-l încerci. Este soluția ideală dacă ai multe fire albe pe care ai obosit să le tot ascunzi.




Blond foarte deschis

Spre deosebire de blondul platinat, acest stil presupune adăugarea șuvițelor foarte deschise pe un fond deja blond. Amintește de părul deschis la culoare al copiilor și are din acest motiv un efect de întinerire asupra chipului tău.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod