10 împletituri lejere pe care să le încerci în această toamnă

Stilul boho-chic reprezintă o atracție în foarte multe domenii. Coafurile lejere și aparent dezordonate cu împletituri sunt potrivite și ușor de realizat.
Dacă ai părul lung și vrei să faci o schimbare trebuie să încerci aceste coafuri cu împletituri lejere care se fac foarte ușor dacă urmărești pașii din tutoriale. Aceste coafuri care presupun prinderea unor șuvițe din păr în diverse feluri pentru a obține un look răvășit și asortat vor merge de minune cu catifeaua care este la mare căutare în această toamnă.

De asemenea, gecile sau botinele din piele întoarsă cu franjuri, rochiile maxi cu motive florale, fustele lungi cu dantelă sunt perfecte pentru a obține un look boho-chic.
Nu uita nici de accesoriile pe care le poți folosi pentru a completa coafura. 

Chiar dacă există și împletituri foarte dificil de realizat, în galeria de mai sus am ales câteva dintre cele mai simple și rapide combinații pe care le poți face. 

Nu este necesar să folosești accesorii, iar modul de prindere este unul accesibil oricum, astfel că poți să faci aceste împletituri lejere dimineața și să reziste toată ziua.

Încearcă aceste împletituri lejere ca să obții un look interesant!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod