Pereche perfectă

12 perechi de zodii care vor avea o relaţie de durată

Anumite zodii sunt mai compatibile cu altele, de aceea relaţiile lor amoroase funcţionează de la sine atât de bine. Iată care sunt acestea!

Scorpion şi Rac


Această pereche îmbină perfect munca cu aventura. Scorpionul este foarte loial şi constant, lucruri pe care Racul le va aprecia foarte mult, dar el va şi aduce prospeţime şi imprevizibilul în relaţie. Atunci când Scorpionul e rănit, el nu va suporta să îl vadă pe celălalt că e fericit şi ar putea încerca să perturbe acest lucru. Unii dintre Scorpioni ar putea încerca să îţi fure partenerul doar pentru a-ţi dovedi că sunt în stare să o facă.

Berbec şi Gemeni


Aceste zodii formează o pereche echilibrată. În timp ce Berbecul va fi decisiv şi orientat spre atingerea ţintelor, Gemenii vor fi acolo ca să îl ajute.
Dacă Berbecii şi Gemenii au un scop comun, atunci cerul este limita. Pentru a ajunge la altar, totuşi, trebuie fiecare să se confrunte cu provocările care le apar în cale. Berbecul poate deveni nerăbdător uneori din cauza Gemenilor. Dacă eşti născut în zodia Gemeni, atunci trebuie să lucrezi pentru a avea un spirit calm care te poate ajuta la menţinerea şi creşterea romantismului.

Săgetător şi Leu


Aceştia doi sunt făcuţi unul pentru celălalt. Fiecare poate fi puţin cald şi nesăbuit, dar amândoi tind să fie pozitivi şi buni. Această personalitate oglindită poate să îi facă să crească împreună. Lucrurile pot deveni mai vulcanice între ei, dar acesta e un lucru bun mai ales în dormitor.
Ameninţările la adresa relaţiei includ obiceiul Săgetătorului de a nu vedea problemele decât atunci când e prea târziu şi de tendinţa Leului de a se supăra. Păstraţi o comunicare deschisă, chiar dacă asta înseamnă să vă confruntaţi din când în când.

Balanţă şi Berbec


Cei doi formează un cuplu puternic. Acest tandem aduce împreună diplomaţia şi conducerea. Ambele semne vor lucra din greu pentru a obţine ce şi-au propus, ceea ce înseamnă că pot ajunge destul de sus împreună, atât personal, social, cât şi profesional. Cu toate acestea, cei născuţi sub semnul Berbecului nu sunt prea buni în ceea ce priveşte planificarea meticuloasă.
Nu lăsa impulsivitatea ta să ameniţe relaţia cu o Balanţă şi ai grijă cu flirtul dacă nu vrei să o faci geloasă.

Peşti şi Scorpion


Peştii şi Scorpionul fac o echipă minunată. În timp ce Peştii sunt rezervaţi, Scorpionii aduc intensitate în relaţie. Când cei doi se întâlnesc, se echilibrează perfect. Pe de altă parte, dacă nu eşti atent, această asociere poate duce la o luptă pentru putere pentru că Scorpionul vrea să aibă controlul asupra vieţii Peştilor. Continuaţi cu prudenţă şi compasiune pentru ca lucrurile să funcţioneze bine.

Fecioară şi Vărsător


Când aceste două semne se întâlnesc, va fi fericire pură. Un vărsător va veni în mod constant cu idei noi, Iar Fecioara le va analiza şi va pune accetul pe cele mai fine detalii pentru a-şi atinge scopurile comune.
Aceştia doi se completează, atunci când Vărsătorul vrea să fie singur, Fecioara se poate menţine ocupată cu gândurile sale. Principalul obstacol în această relaţie este confruntarea dintre firea aventuroasă şi experimentală a Vărsătorului şi firea critică şi perfecţionistă a Fecioarei. Învăţaţi să cooperaţi şi veţi avea o poveste de dragoste de poveste.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod