7 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Berbec are toate şansele să se împace cu persoane pe care încă le iubeşte, chiar dacă între ele au existat probleme grave
Berbec

Astazi ai toate sansele sa reiei unele relatii mai vechi, dar care ti-au ramas totusi in suflet. Lasa orgoliile deoparte si daca nu fac ei primul pas, fa-l tu!

Taur

Este o zi buna pentru afaceri, investitiile si achizitiile dau semne bune. Va urma o perioada buna pentru tine din punct de vedere financiar, insa nu trebuie sa fii cheltuitoare.

Gemeni

Astazi te vei declara multumita de viata ta profesionala, dar si de cea amoroasa. Nimic nu iti poate umbri fericirea, indiferent de implicatiile celor din jur.

Rac

E posibil ca scepticismul tau sa te faca sa pierzi astazi unele contracte importante.
Incearca sa le dai o sansa celor din jurul tau macar de a-si spune discursul.

Leu

Astazi ai de luat cateva decizii serioase si va trebui sa finalizezi o data pentru totdeauna cu asta. Trebuie sa fii totusi atenta si sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele.

Fecioară

Incearca sa nu promiti nimic astazi, mai ales daca este vorba de actiuni care se vor petrece mai tarziu. Spre seara vei avea nevoie de relaxare si nimic nu te poate opri sa o obtii.

Balanţă

Ca sa obtii ce ti-ai propus, astazi va trebui sa treci cu bine pentru unele obstacole.
Nu te impotmoli la prima dificultate pe care o intampini, ci fii din ce in ce mai ambitioasa!

Scorpion

Daca ai dubii atunci cand trebuie sa iei o decizie, bazeaza-te pe intuitie! Evita sa dai explicatii celor care nu conteaza pentru tine, e o pierdere de timp!

Săgetător

Libertatea ta este pusa in pericol de pretentiile din ce in ce mai exagerate ale iubitului tau. Nu abuza de bunatatea familiei tale, chiar daca simti o nevoie mai mare de afectiune.

Capricorn

Astazi vei fi destul de calma, in ciuda neplacerilor pe care le vei intampina.
Nu fi aroganta atunci cand ceva iese mai bine decat chiar si tu te-ai fi asteptat!

Vărsător

Nu este o zi buna pentru a te implica in proiecte noi si in principal pentru a incepe orice nou. Incearca sa ramai la rutina ta zilnica si nu ii da pe toti peste cap din cauza mofturilor tale!

Peşti

Ziua de astazi va fi una de succes, creativitatea ta te va ajuta in orice activitate. Incearca sa nu te pierzi cu firea, indiferent de rautatile celor din jur!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theodor pe 19 Aug 2015, 11:41
    Serpentarius

    De ce nu postati horoscopul si pentru zodia Opiuchus (Serpentarius)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod