3 zodii pentru care luna decembrie va fi o lună grea. Ce li se întâmplă?

Decembrie este o lună complexă. Avem tendința de a ne pierde în gânduri și de a ne lăsa cuprinși de sentimente negative, iar pentru unele zodii, acest lucru ar putea duce la depresia de iarnă.

Sfârșitul de an înseamnă să ne gândim la toate lunile care au trecut, dar pentru unele zodii, anul a avut câteva surprize neplăcute care ies acum la suprafață.

Citește și: Te iubește sau te folosește? Află ce spune zodia lui despre asta!


Dacă speranța ne-a făcut să ne simțim puternici la începutul anului, pentru unii s-au întâmplat prea multe lucruri negative pe parcursul acestor luni pentru ca acesta să fie un moment de sărbătoare.

De îndată ce începe luna decembrie, realitatea lovește puțin prea dur unele semne zodiacale. Asta înseamnă că, dacă au ceva probleme, le vor resimți mult mai intens


Luna decembrie vine cu emoții puternice, fragile și foarte puțină forță mentală pentru a combate această stare de sensibilitate.

Luna aceasta va aduce laolaltă mulți oameni, toți nefericiți, toți încercând din greu să combată această nefericire și eșuând din cauza greutății copleșitoare a tot ceea ce li s-a întâmplat anul acesta.


3 zodii pentru care luna decembrie va fi o lună grea. Ce li se va întâmpla?


Leu


S-ar putea să nu te simți deloc mulțumit/ă în această lună. Vei dori schimbare și o vei obține, dar nu va fi ceea ce vrei. S-ar putea să faci ceva radical și totuși eforturile tale să nu îți ofere ceea ce îți dorești.

Relația ta amoroasă va fi zdruncinată în această perioadă și ar fi o idee bună să faci o listă cu ceea ce ai în minte, astfel încât să-ți poți aborda partenerul/a în așa fel încât să facă parte din schimbare fără a-l ataca.

Creează un spațiu sigur de comunicare și încearcă din răsputeri să vă rezolvați problemele înainte ca aceastea să escaladeze. Din cauza lui Chiron retrograd, rănile vechi vor reapărea, dar după 19 decembrie vei fi hotărât/ă să renunți la ceea ce îți provoacă suferință mentală și sufletească.



Ar putea fi o lună greu de înfruntat, dar fiind Leu, te ridici mereu deasupra propriei dureri. Este foarte obositor să fii cel puternic tot timpul, dar este mai bine decât oricare alt scenariu.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanță


Încă ai în minte tot ce s-a întâmplat în 2020. Ideea că este deja decembrie 2021 este ciudată pentru tine. Unde a trecut anul? Ceea ce s-a întâmplat anul trecut te-a marcat. 2020 a luat multe lucruri de la tine, oameni și idei.  

Încă nu te simți în siguranță și dacă este ceva de care ai nevoie cu adevărat, acesta este sentimentul de siguranță. Urăști surprizele și le anticipezi pe toate ca fiind negative. Cu cât vei avea mai multe surprize în decembrie, cu atât luna va fi mai dificilă.
Oamenii vor încerca să te înveselească fără niciun rezultat.

Adevărul este că vrei să fii singur/ă acum. Venus retrograd te va determina să vrei să te retragi complet atunci când vine vorba de dragoste, iar Chiron în Berbec doar confirmă nevoia ta de a sta departe de oameni.

Vărsător


Ceea ce o să îți dezechilibreze luna începe pe 4 decembrie. Ceea ce vei observa imediat este haosul. Nimic nu poate fi dus la bun sfârșit, nimic nu îți merge bine.

Cuvintele tale nu ajung la oameni, iar dorințele tale sunt departe de a fi îndeplinite. Anxietatea este prezentă în tot ceea ce faci și, oricât de mult ai încerca, pur și simplu nu poți obține satisfacția de care ai nevoie.

Ți se va cere să acționezi sub constrangere și va fi inevitabil. Într-adevăr, nu te vei descurca cu nimic și vei fi tras/ă din toate părțile, adică de familie, copii, muncă și dragoste.

Sentimentul principal de haos va fi în faptul că nu se întâmplă nimic atât de diferit: aceleași probleme, aceiași oameni...

și totuși toată lumea este deprimată și pune totul asupra ta. Tu ești mereu umărul pe care plâng alții și uneori asta e o durere prea mare pentru tine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod