Fiica sexy a lui Johnny Depp: Lily-Rose a făcut senzație într-un pictorial pentru o revistă de modă

Lily-Rose Depp este starul de pe coperta celui mai nou număr al revistei Wonderland. Fiica lui Johnny Depp și a franțuzoaicei Vanessa Paradis a acordat un interviu și a făcut o serie de fotografii în ținute cât se poate de sexy pentru publicația britanică de modă și lifestyle.
Actrița în vârstă de 22 de ani a purtat câteva ținute sumare care i-au pus în valoare silueta perfectă. Lily apare într-una dintre imagini purtând o bustieră îngustă, iar în alta poartă un top decupat.

Cele mai multe look-uri au inclus piese decupate, fuste mini și topuri sau rochii cu decolteuri îndrăznețe.

Citește și: Nicole Kidman spune că fiicele sale nu sunt interesate să-i vadă filmele și sunt „cei mai mari critici” ai ei


În fotografia de copertă, vedeta a purtat o fustă midi verde strălucitoare, cu crăpătură adâncă, asortată cu un top maro cu mâneci lungi, decolteu adânc și decupată în zona abdomenului.


Tânăra vedetă a mai purtat o ținută complet roz, formată din jachetă pufoasă, pantaloni scurți cu talie înaltă și sandale cu toc și șnur în jurul gleznelor.

Fiica lui Johnny Depp a acordat un interviu pentru actrița Margaret Qualley pentru publicația Wonderland, în care a vorbit despre cel mai recent film al său, „Wolf”. Ea interpretează rolul unei femei care crede că este pisică.

Pentru că a crescut în lumina reflectoarelor datorită părinților săi faimoși, Lily-Rose este obișnuită să fie în centrul atenției și să fie un subiect de discuții pentru ceilalți.


„Viața este suficient de complicată.
Sincer. Sunt atât de mulți oameni pe lume, iar dacă îmi pasă ce crede fiecare persoană despre mine, nu aș mai avea viață”, a declarat modelul.

Actrița, care a fost nominalizată la Premiul César, a confirmat relația cu rapperul francez Yassine în luna sptembrie a acestui an.

Ea a avut o relație de un an cu actor Timothée Chalamet. Ei au fost văzuți prima dată împreună în octombrie 2018, fiind surprinși în timp ce se sărutau în cadrul unei cine romantice în New York. Cei doi au anunțat în 2020 că s-au despărțit. 


Lily-Rose, care a renunțat la școală la vârsta de 16 ani pentru a se dedica actoriei, și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2014, cu un rol minor în comedia horror „Tusk”, în care a jucat și tatăl său.
De atunci, actrița a apărut în filme notabile precum The Dancer, Planetarium, The King, Crisis și Voyagers, care a fost filmat parțial și în România. 

Cel mai recent film al actriței în vârstă de 22 de ani este coproducția „Wolf”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto și va fi lansat luna aceasta.

Un alt proiect al său este pelicula „Silent Night”, o comedie neagră de Crăciun în care joacă alături de Keira Knightly, fosta colegă de platou a tatălui său din seria „Pirații din Caraibe”.

Lily-Rose nu calcă doar pe urmele tatălui său, ci urmează și calea mamei sale, fiind un model de succes. Încă din anul 2015 este brand ambasador al casei de modă Chanel, în timp ce mama sa, Vanessa, a fost reprezentat al brandului încă din anii '90.

Faptul că este fiica unor staruri nu o împiedică pe Lily-Rose să-și urmeze propria cale și să treacă peste concepțiile greșite ale oamenilor.
Întrebată dacă se teme că este judecată diferit comparativ cu colegii săi de platou pentru că are părinți faimoși, Lily a răspuns că și-a făcut mereu griji cu privire la acest lucru, dar a învățat să le depășească.

„Aceste gânduri sunt complet normale. În acele momente am încercat să-mi amintesc că suntem cu toții diferiți. Nu sunt același tip de actor ca mama sau ca tata, ci sunt propria mea persoană. Deci mereu când mă confrunt cu aceste griji îmi spun 'ești o extensie a familiei tale în sensul că ei sunt o parte importantă din tine, dar asta nu înseamnă că nu poți deveni propriul tău artist sau că arta ta nu este valoroasă în sine'”, a declarat actrița.

Foto: Hepta; Instagram/wonderland

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod