3 semne că un Leu se foloseşte de tine şi 4 modalităţi de a trece peste această dezamăgire

Există anumiţi bărbaţi din zodia Leu care caută doar să-şi crească încrederea de sine. Te vor păstra în jur pentru că acest lucru le ajută ego-ul.
Ei vor dori să te conducă în acel loc unde doar ei se vor simţi bine şi niciodată nu ar merita să depui eforturi pentru astfel de oameni. De aceea, trebuie să îţi dai seama de fiecare dată dacă un bărbat Leu se joacă cu tine. Dragostea ar putea să te împiedice să îţi dai seama că intenţiile lui nu sunt bune.

Din fericire pentru tine, astrologia te poate ajuta să realizezi când ceva nu este în regulă cu bărbatul din Leu.

Care sunt semnele că un Leu se joacă cu tine?


Nu îţi acordă atenţie

E prea puţin probabil ca un bărbat Leu să îţi acorde atenţie cu adevărat atât timp cât nu are intenţii serioase. Aminteşte-ţi că are tendinţa de a se ascunde şi de a fi foarte egoist.
El se va acomoda cu cineva în casă doar atunci când este îndrăgostit cu adevărat. Dacă el este şeful în relaţie, nu va fi interesat să audă ce ai de spus.

Vorbeşte doar despre el

El nu va fi dispus să vorbească despre tine sau despre altcineva în conversaţiile voastre. Este prea interesat să se axeze doar pe el însuşi. Întotdeauna va vrea să conducă discuţia. El este interesat să vorbească doar despre subiectul său favorit, adică propria sa viaţă. Dacă un bărbat din această zodie este cu adevărat îndrăgostit de tine, el îşi va arăta interesul pentru tine şi va vrea să te cunoască cât mai mult posibil.
Dar, dacă doar se joacă cu tine, atunci va fi doar pentru el.

Este foarte arogant

Ştii că se joacă cu tine dacă el caută validarea despre cine este şi ce a făcut. Nu prea îl interesează despre ce ai făcut tu sau ce simţi. El vrea doar să se laude despre cât de frumoasă şi bună e viaţa lui şi îşi doreşte cu ardoare ca oamenii să fie invidioşi pe el.   

Presupunând că ai aflat că te-a folosit tot timpul, recuperarea ar putea fi destul de dificilă. Cu toate acestea, nu este imposibil. S-ar putea să fie destul de incomod şi să simţi o mare dezamăgire, dar ai făcut deja primul pas hotărând să mergi mai departe.


Cum să treci peste această dezamăgire?


1. Distanţează-te de el

Pleacă de la el, mută-te. Este un om toxic şi dacă vrei să scapi de răul pe care ţi-l face, va trebui să te separi de el.

2. Înconjoară-te de oameni pozitivi

Una dintre cele mai rapide căi de a ieşi dintr-un mediu negativ este să te înconjori de oameni pozitivi. Alătură-te celor plini de energie, care pot fi molipsitori cu optimismul lor.

3. Concentrează-te pe construirea propriei vieţi

Dacă începi să te concentrezi pe asta, nu vei mai avea timp să te gândeşti la suferinţa pe care bărbatul Leu ţi-a provocat-o.


4. Schimbă-ţi perspectiva

Da, tocmai ai trecut printr-o fază foarte dificilă în viaţa ta. Cu toate acestea, trebuie să ştii că există probleme mult mai mari în lume care necesită atenţia ta.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod