Secrete de beauty de la vedete: trucuri de la Cate Blanchett

Când vrei să afli secrete de beauty de la vedete, probabil te aștepți la trucuri extrem de complicate și tratamente de înfrumusețare costisitoare. Nimic mai neadevărat!
Vedeta pe care am ales-o astăzi drept sursă de inspirație este Cate Blanchett, actrița în vârstă de 49 de ani, care reușește să își mențină frumusețea naturală și o siluetă demnă de invidiat! Ce trucuri folosește vedeta și ce exerciții face pentru a se menține în formă?
 
 Descoperă în continuare tot ce am aflat și vezi cum te-ar putea inspira și pe tine:

 
 
O rutină simplă, dar eficientă

 
 
Anul trecut, într-un interviu acordat revitei Allure, actrița Cate Blanchett a dezvăluit câteva dintre trucurile ei de frumusețe, care o ajută să își mențină tenul frumos, indiferent de vârstă.
 Te aștepți la diferite intervenții chirurgicale și tratamente costisitoare? Ei bine, dacă da, atunci categoric te înșeli! Blanchett folosește câteva trucuri de beauty simple, însă la care nu renunță niciodată, iar astfel își păstrează frumusețea naturală și autentică. 
 
Ce am învățat după ce am citit trucurile lui Câte Blanchett?

 
 
Este important să aplici produsele în mod regulat

 
 
În interviul acordat revistei Allure, actrița explică cum, pentru ea, consistentă este cheia.
Vedeta povestește că deși își schimbă coafură și hainele, rutina de îngrijire a fetei este mult mai strictă și îi este fidelă unui produs, pe care îl aplică cu regularitate.


Citește continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod