Cate Blanchett și-a schimbat radical look-ul. Cum arată actrița în prezent

Una dintre cele mai cunoscute blonde din industria filmului nu mai este blondă.
Actrița Cate Blanchett și-a făcut apariția pe covorul roșu la Gala Premiilor BAFTA 2019 cu un nou look. Cate și-a schimbat culoarea părului, optând pentru o nuanță mult mai închisă, fiind dificil de recunoscut.

Într-o rochie Christopher Kane decorată cu cristale colorate masive în zona pieptului, actrița a arătat spectaculos pe covorul roșu. Iar părul într-o nuanță de castaniu închis i-a completat perfect look-ul.

Vedeta și-a coafat părul simplu, cu o cărare pe o parte. Schimbarea de culoare a fost realizată de Nicola Clarke, la salonul John Frieda din Londra.
Nicola este coloristul lui Cate de foarte mulți ani, fiind responsabilă de tonurile de blond pe care actrița le-a purtat de-a lungul anilor.

Morag Ross, makeup artistul lui Cate, a declarat că noua culoare de păr purtată de actriță a fost realizată pentru rolul pe care aceasta îl interpretează într-o piesă la Teatrul Național din Londra. Makeup artistul a sugerat că transformarea este una temporară.

Nu este pentru prima dată când vedeta face o schimbare radicală de look pentru un rol.
În 2000, Cate s-a ras pe cap pentru a intra în pielea unui personaj.

De-a lungul anilor, vedeta a încercat diverse variante de blond, de la blond căpșună până la tonuri foarte deschise de blond crem.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod