Trucuri pentru o manichiură rezistentă

Manichiura poate spune multe lucruri despre noi ca persoane, așa că cel mai bine este să fie frumoasă și mai ales îngrijită! Manichiura joacă un rol important în look-ul fiecăreia dintre noi.
 Pe lângă culoare, care va ajută să transmiteți un mesaj despre personalitatea voastră, unghiile mai sunt și un simbol al eleganței și mai ales al atenției față de propria persoană.
Indiferent ce nuanțe preferați sau dacă folosiți o culoare semnătură, este important să aveți mereu mâinile îngrijite și unghiile curățate. Astfel le arătați oamenilor că sunteți persoane elegante, cărora le pasă cât se poate de mult de aspectul și look-ul lor.
 
M-am gândit să vă ajut puțin și să vă povestesc pe scurt despre câteva trucuri pentru o manichiură rezistență la care apelez eu, dar și câteva sfaturi pe care le-am descoperit recent!

Trucuri pentru o manichiură rezistență la care apelez săptămânal:
 

 
Curățarea cuticulelor și aspectul îngrijit al unghiilor

 
 
Având în vedere că nu sunt cea mai îndemântică persoană, nu îndepărtez cuticulele cu o forfecuța.
Am mai încercat și am învățat că asta este o treaba mai potrivită pentru cei din saloane decât pentru mine.
 
Prefer să îmi dau, cu o ora înainte să aplic lacul de unghii, cu ulei de cocos pe cuticule. Îl las să acționeze timp de 10 minute, apoi, cu un bețișor special din lemn, împing cuticulele spre partea superioară a unghiei.
 
Ca să nu mai am probleme în restul săptămânii, îmi hidratez mâinile cât mai des. Am observat că atunci când mâinile și pielea din jurul unghiilor sunt mai hidratate și cuticulele mă deranjează mai puțin.



 Citește mai departe pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod