5 vedete interesate de modă sustenabilă

Brandurile de modă sunt tot mai conștiente de impactul pe care îl au asupra mediului și fac eforturi să devină mai sustenabile. Aceste eforturi au în vedere atât protejarea mediului, cât și condițiile de muncă ale angajaților lor și o atitudine etică asupra a tot ce înseamnă business.
Celebritățile au început și ele să se alăture curentului, să promoveze sau să producă modă sustenabilă.

 
Află care sunt cele 5 vedete interesate de modă sustenabilă și care, cu ajutorul social media, pot avea un impact major asupra industriei.Vedete interesate de modă sustenabilă: Stella McCartney

 
 
Supranumită și regina sustenabiltății când vine vorba de modă, fiica lui Paul McCartney a îmbrățișat conceptul încă de la începutul carierei de designer. Ea refuză să folosească materiale de proveniență animală în colecțiile sale - piele sau blană - și utilizează tehnici sustenabile când vine vorba de producție.
 
Stella este o voce importantă în industrie, care, de-a lungul timpului, a inițiat diverse gesturi care au șocat și au rămas impregnate pe rețină noastră, cum ar fi campania de anul trecut, fotografiată la o groapă de gunoi.


 Citește mai departe pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod