Machiaj de vedetă în doar 5 minute!

Ok, ai la dispoziție doar 5 minute, însă îți dorești să arăți ca o adevărată vedetă și să surprinzi pe toată lumea. Uite ce ai de făcut: În primul rând, asigură-te că ai la

Ok, ai la dispoziție doar 5 minute, însă îți dorești să arăți ca o adevărată vedetă și să surprinzi pe toată lumea.

Uite ce ai de făcut:

În primul rând, asigură-te că ai la îndemână o pereche de gene false bandă, din păr natural și lipici de gene.

Aplică pe față crema de zi, fără de care nu ar trebui să începi machiajul. După ce a intrat în piele, aplică un strat de fond de ten cu putere de acoperire medie spre mare (pentru a te asigura că orice fel de imperfecțiune a dispărut de pe față și pentru a-ți realiza un machiaj care o să reziste mai mult decât unul obișnuit).

Aplică apoi anticearcăn pe zona cearcănelor și pe pleoapele superioare, având însă grijă să acoperi și vena care se află la baza nasului, lângă unghiul intern al ochiului. Pentru a fixa machiajul, aplică un strat de pudră pe toată fața, inclusiv pe pleoape.

Acum urmează partea interesantă! Aplică pe arcadă un fard deschis și ușor irizat (nu sidefat), după care aplică o nuanță mată de maro pe toată pleoapa mobilă, ușor ascendent. Aplică apoi pe toată pleoapa mobilă, peste maro, un fard negru mat, având însă grijă să se îmbine frumos cu partea ascendentă a maro-ului.

Aplică-ți genele false (te-am învățat în textele anterioare cum poți face asta), după care trasează o linie cu eyeliner la baza genelor (atât superioare, cât și inferioare). Genele false tip bandă îți vor scoate ochii în evidență și vei arăta spectaculos!

Aplică blush-ul, asigură-te că ai sprâncenele curate (și dacă este nevoie, conturează-le), rimelează-ți genele, aplică un gloss natural și ești gata!

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod