Ce trebuie să conțină portfardul tău

Există câteva produse de machiaj pe care trebuie să le ai în portfard, pentru a te asigura că, indiferent de situație, ocazie sau timpul pe care îl ai la dispoziție, o să ai un machiaj

Există câteva produse de machiaj pe care trebuie să le ai în portfard, pentru a te asigura că, indiferent de situație, ocazie sau timpul pe care îl ai la dispoziție, o să ai un machiaj frumos, iar tu vei arăta impecabil.

Pentru îngrijirea tenului ai nevoie de : loțiune tonică, demachiant, cremă de zi, cremă de seară, cremă de ochi și exfoliant. Dacă ai (și chiar le folosești :) ) aceste produse, tenul tău o să radieze de sănătate.

Pentru baza de machiaj, ai nevoie de: fond de ten (cu o putere de acoperire în funcție de tipul tău de ten), anticearcăn, pudră (aceasta poate să fie compactă sau pulbere.

O recomand pe cea din urmă, deoarece nu încarcă tenul și poți să o aplici strict unde ai nevoie).

Pentru pleoape ai nevoie de câteva culori în nuanțe deschise, medii și închise, în funcție de ceea ce consideri că ți se potrivește. Urmează tușul negru (care este obligatoriu să existe în portfardul tău), creion khol pentru conjunctivă și două produse de iluminare care virează în roz sau auriu.

Pentru gene este bine să ai o mascara de volum sau alungire, în funcție de genele tale și una rezistentă la apă (care se folosește strict la ocaziile speciale, când crezi că ochii vor intra în contact cu apa).

Urmează fardul de obraz, rujurile, gloss-urile și creioanele de buze.

În plus, ai mai avea nevoie de apă termală (pentru a-ți reîmprospăta machiajul și pentru a-l hidrata), burețel de fond de ten, pensulă de pudră, pensule de aplicat culorile pe față și pensulă de curățat genele și sprâncenele.

Cam atât  :)

Știu că, la prima vedere, o să spui că sunt extrem de multe produse însă, mai devreme sau mai târziu, o să realizezi utilitatea și importanța fiecăruia în parte. Acest portfard se ține acasă, nu este nevoie să-l iei zilnic după tine. În schimb, dacă simți nevoia sa-ți retușezi machiajul, poți pune în geantă strict produsele de care ai nevoie pentru retuș.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod