Machiaj de vedetă: Elena Gheorghe, naturală şi sexy în noua sa melodie

Săptămâna trecută am avut ocazia să o machiez, din nou, pe Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. De fiecare dată când am lucrat împreună, Elena m-a surprins cu

Săptămâna trecută am avut ocazia să o machiez, din nou, pe Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. De fiecare dată când am lucrat împreună, Elena m-a surprins cu firea ei perfecţionistă. Atunci când mă ocup de imaginea ei, concepem împreună fiecare machiaj şi coafură în parte, şi astfel obţinem o imagine completă care i se potriveşte de minune.

Machiajul Elenei s-a schimbat odată cu lansarea ultimului ei single, Ecou. Artista a adoptat un stil natural, care o prinde foarte bine. Haideţi să vedem cum puteţi reproduce foarte uşor acest tip de machiaj.

1.    Tenul
Aveţi nevoie de produse fluide pentru un aspect mai natural. Elenei i-am aplicat Make-up Forever HD Foundation, pe care l-am amestecat cu un primer de luminozitate. Anticearcănul folosit a fost tot unul lichid, deoarece nu a avut nevoie de o acoperire foarte mare. Am ales unul tot din gama Make-up Forever. Pentru luminozitate ne-am folosit de un creion iluminator(puteţi încerca YSL Touche Eclat, Dior sau Loreal). Am fixat totul cu ajutorul unei pudre libere(vedeti MAC, Make-up Forever, Maybelline). Blushul l-am ales în funcţie de nuanţa buzelor, şi am mers pe o nuaţă trandafirie, mată de la MAC. Pe vârful pomeţilor am aplicat puţină pudră iluminatoare.

2.    Ochii
Machiajul ochilor a fost extrem de natural. Am folosit o bază cremoasă beige, pe care am fixat-o cu un fard pudră de aceeaşi culoare. În pliu am adăugat o umbră subtilă de maro-caramel, iar pe arcadă un fard iluminator. Aceeaşi nuanţă de maro am aplicat-o şi pe pleoapa inferioară. Pentru a contura ochii, ne-am folosit de un tuş pe pleoapa superioară şi puţin fard maro-espresso la baza genelor inferioare. Genele au fost definite cu două nuanţe diferite de mascara, negru şi maro. Iar pe conjuctivă am aplicat un creion iluminator.

3.    Buzele
Pentru conturul buzelor am ales o nuanţă de trandafiriu, foarte apropiată de nuanţa naturală a Elenei. Am aplicat creionul pe toată buza, după care am aplicat un ruj în aceeaşi nuanţă.

Sper că vă place noul stil al Elenei şi că veţi încerca şi voi acest tip de machiaj. Este foarte fresh şi natural, perfect pentru acest anotimp. Promit să revin cu astfel de articole, legate de machiajele vedetelor. Până atunci vă invit pe site (www.ralucaluca.com sau www.thelovelyroom.ro ) şi pe Facebook.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod