Laura Cosoi, machiaj special pentru Premiile Gopo 2013. Îţi place cum arată?

Cea de-a şaptea ediţie a Premiilor Gopo a adunat o mulţime de vedete pe covorul roşu, la Opera Naţională Bucureşti. Actriţele industriei cinematografice româneşti, şi nu numai, şi-au

Cea de-a şaptea ediţie a Premiilor Gopo a adunat o mulţime de vedete pe covorul roşu, la Opera Naţională Bucureşti. Actriţele industriei cinematografice româneşti, şi nu numai, şi-au afişat cele mai frumoase ţinute, coafuri şi machiaje, într-o noapte de vis pentru filmul autohton.





Una dintre cele mai impecabile apariţii a fost cea a Laurei Cosoi, o prezenţă extrem de feminină şi elegantă, ca de fiecare dată. Am fost extrem de încântată că Laura ne-a ales pe noi (echipa The Lovely Room şi Londra 17) să ne ocupăm de look-ul ei, pentru cel mai important eveniment al anului din industria filmului românesc.

Machiajul ales împreună cu Laura a fost unul extrem de luminos şi elegant.

Ne-a ajutat foarte mult şi rochia superbă pe care a purtat-o, semnată Stephan Pelger. Trebuia să obţinem o imagine perfectă din toate punctele de vedere, de aceea am optat pentru un machiaj retro-glam, iar cel mai potrivit era clasicul şi eternul machiaj cu linii perfecte de tuş, gene foarte bine definite şi buze roşii, care nu se va demoda niciodată.

Aşadar, am pus accentul, în primul rând, pe ten, care trebuia să arate radiant. Am ales un fond de ten lejer, deoarece Laura are tenul foarte curat şi nu are nevoie de o acoperire puternică.

Am optat pentru produse de iluminare şi contur, pentru a-i scoate în evidenţă trăsăturile atât de frumoase. Pentru ochi am folosit o bază beige-nude, cu o umbră discretă, taupe, în pliu. A urmat linia de tuş, şi accentul pus pe gene. Am ales o pereche de gene false de la Mac, extrem de naturale, peste care am aplicat două straturi de mascara.

Piesa de rezistenţă a fost rujul, bineînţeles roşu, şi neapărat mat, pentru un look elegant. Nuanţa Ruby Woo de la Mac a fost şi de această dată alegerea perfectă.

Coafura retro-chic, realizată de Bogdan Mirică a fost alegerea ideală pentru Laura.

Pentru mai multe imagini de la eveniment, vizitaţi blogul Laurei, www.lauracosoi.ro . Aveţi grijă, creează dependenţă! :)

Nu uitaţi să ne urmăriţi pe Facebook şi pe site www.ralucaluca.com şi www.thelovelyroom.ro.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod