Machiaj de vară pentru ochi căprui. Află cum îl poţi obţine rapid!

Vara iubim culorile! De ce să nu ne jucăm cu diferite culori şi când vine vorba de machiajul ochilor? Fie că sunteţi o persoană mai îndrăzneaţă sau una mai rezervată, e loc de puţină

Vara iubim culorile! De ce să nu ne jucăm cu diferite culori şi când vine vorba de machiajul ochilor? Fie că sunteţi o persoană mai îndrăzneaţă sau una mai rezervată, e loc de puţină culoare pentru toată lumea, indiferent de culoarea ochilor, forma lor sau vârsta pe care o aveţi.


Pentru noua copertă a revistei Casa şi Grădina, am ales să facem un machiaj de vară, potrivit ochilor căprui ai modelului pe care l-am avut şi bineînţeles ţinutei şi minunatei locaţii. Haideţi să vedem cum putem obţine un astfel de machiaj.

1.

Primul pas este tenul. Nu uitaţi că vara este obligatorie folosirea unei creme de protecţie pentru a evita petele de depigmentare care se pot forma din cauza razelor ultraviolete. Renunţaţi la produsele cu acoperire mare în această perioadă, şi apelaţi la creme pigmentate(ex.BB) sau fonduri de ten fluide. În locul anticercănului încercaţi un produs iluminator pentru zonele mai întunecate. Blushul potrivit pentru vară este cel cremos, deoarece arată extrem de natural şi îl puteţi aplica extrem de uşor cu degetele.
În cazul în care aveţi tenul gras, aplicaţi puţină pudră liberă, doar in zona T.

2. Pentru ochi aveţi nevoie de trei nuanţe fard, beige, roz şi albastru. Mai întâi aplicaţi fardul beige pe toată suprafaţă pleoapei mobile. În pliu adăugaţi fardul rose, estompând foarte bine. Aveţi grijă la nunaţa pe care o alegeţi. Rozul este o culoare care poate foarte uşor să devină  deranjantă pentru ochi. Folosiţi nuanţe prafuite, de rozuri trandafirii. La baza genelor aplicaţi un creion maro, pe care să îl estomaţi spre exterior, sub forma unui ochi de pisică.
Pe pleoapa inferioară aplicaţi nuanţa de albastru, iar pe interiorul pleoapei un creion alb. Am folosit două tipuri de mascara, unul albastru+marin pentru genele inferioare şi un altul maro pentru cele superioare.

3. Pentru buze optaţi fie pentru un gloss, dacă vă doriţi un aspect cât mai natural, sau mergeţi pe varianta unui ruj mai îndrăzneţ, în tonuri de roz.

Vă aştept cu drag şi pe site, pentru mai multă inspiraţie, sau pe pagina mea de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod