Cum poţi să obţii uşor sprâncene perfecte chiar la tine acasă

Ţineţi minte vremurile când pensatul sprâncenelor era egal cu subţiatul acestora, până când se ajungea la o liniuţă firavă? Ei bine, mulţumesc lui Dumnezeu, acele vremuri au trecut şi

Ţineţi minte vremurile când pensatul sprâncenelor era egal cu subţiatul acestora, până când se ajungea la o liniuţă firavă? Ei bine, mulţumesc lui Dumnezeu, acele vremuri au trecut şi putem în sfârşit să ne bucurăm de sprâncene mai naturale, şi să le dăm o formă corectă.

Trendul din ziua de astăzi se bazează pe sprâncene "cu personalitate", mai groase dar în acelaşi timp structurate, care să îţi dea feţei naturaleţea şi dimensiunea potrivită.

Poţi încerca să obţii o formă corectă acasă, ai nevoie doar de câteva secrete.

1. Foloseşte un creion de ochi alb, pentru a-ţi trasa forma dorită.

2. Mai apoi, foloseşte un creion de sprâncene că să umpli această formă şi un fard pentru mai multă intensitate. Pentru alegera nuanţei potrivite, urmează regula cea mai simplă: blondele au nevoie de o nuanţă mai închisă, brunetele de una mai deschisă, iar roşcatele trebuie să opteze pentru o nuanţă asemănătoare părului, în tonuri de maro.

3.

După ce aţi obţinut forma pe care o doriţi, pensaţi cu mare grijă firele de pe lângă.

Dacă sunteţi în situaţia în care nu vă mai cresc sprâncenele, din cauza pensatului excesiv, există o soluţie şi pentru voi. Încercaţi un ser pentru creşterea firelor de păr. Va recomand un produs de la Anastasia Beverly Hills care da rezultate remarcabile. Bineînţeles că va trebui să folosiţi conştiincios acest ser, câteva luni, dar rezultate vor fi vizibile. Cine a spus că frumuseţea este
uşoară s-a înşelat, nu-i aşa?

Va aştept şi pe site (www.ralucaluca.com) sau la studio (www.thelovelyroom.ro) pentru o consiliere în ceea ce priveşte formă corectă a sprâncenelor.

Va îmbrăţişez!

Raluca Luca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod