Move to WIN: 5 avantaje ale aparatului dentar invizibil!

Ai nevoie deaparat dentar? Acum poţi uita de povara aparatelor clasice, care ne îngreunau zâmbetul şi ne creau disconfort. Ortodonţia a evoluat, iar acum avem opţiuni mult mai eficiente şi mai confortabile pentru un zambet perfect, într-un timp scurt şi fără eforturi financiare!

Ai nevoie de aparat dentar? Acum poţi uita de povara aparatelor clasice, care ne îngreunau zâmbetul şi ne creau disconfort. Ortodonţia a evoluat, iar acum avem opţiuni mult mai eficiente şi mai confortabile pentru un zambet perfect, într-un timp scurt şi fără eforturi financiare!

Cercetările din ultimii ani au condus la inovaţii notabile în domeniul stomatologiei, iar pacienţii pot opta acum pentru aparate dentare cu aplicaţie pe partea interioară a dinţilor. O soluţie care oferă un aspect plăcut, fără a compromite calitatea tratamentului.

După succesul aparatului lingual Incognito®, introdus premieră în România de Dr. Iana Dila – Specialist Ortodont DENT ESTET, inventatorul său, specialistul german Dr.

Dirk Wiechmann a lansat la finele anului trecut aparatul lingual WIN, o soluţie similară de tratament, construit pe un suport din oţel inoxidabil ce păstrează aceleaşi beneficii la costuri de producţie reduse.

Iată care sunt cele mai importante 4 avantaje ale aparatului lingual WIN:

1.    Precizie 100%
Elaborat pentru a putea fi personalizat, “made to measure”,WIN oferă o precizie de 100% şi, totodată, siguranţa obţinerii celor mai bune rezultate, indiferent de gradul de complexitate al tratamentului ortodontic.

2.    Disconfort minim
Datorită structurii şi modalităţii de montare pe părţile nevăzute ale dinţilor, acest tip de aparat asigură pacienţilor un grad minim de disconfort şi elimină riscurile apariţiei defectelor de vorbire şi senzaţiei neplăcute, specifice aparatelor clasice.



„Aparatele dentare invizibile oferă o serie de beneficii majore ce contribuie la eficientizarea tratamentului ortodontic. WIN este o soluţie ideală pentru cei care îşi doresc să obţină un zâmbet perfect într-un timp mai scurt, cu mai puţine vizite în cabinetul stomatologic şi un grad redus de disconfort.” explică dr. Iana Dilă, singurul medic din România invitat să lucreze cu aparatul WIN înainte de lansarea oficială, de altfel şi primul medic autorizat în 2006 să monteze mult-apreciatul aparat Incognito.

3.    Igienă orală îmbunătăţită
Dacă în cazul aparatelor ortodontice clasice igiena orală este mai dificilă şi necesită o atenţie sporită, WIN facilitează procesul de curăţare a dinţilor datorită aplicării bracket-urilor pe interior.

Acest lucru ajută şi prin diminuarea riscurilor de apariţie a cariilor, suprafaţa linguală fiind mult mai rezistentă.

4.    Costuri mai mici cu 1000 de euro
Tehnologia avansată a permis dezvoltarea aparatului WIN pe suport din oţel inoxidabil, eliminând astfel necesitatea folosirii materialului mult mai costisitor – aurul. Astfel, oferind aceleaşi beneficii, noul aparat dentar lingual WIN te ajută să faci economii de până la 1000 de euro!

5. Tratamentul este mai scurt
În cazul aparatelor dentare invizibile, durata tratamentului este mult mai scurtă. Datorită acțiunii exacte și a materialului din care este făcut, WIN ne ajută să reducem numărul de vizite la stomatolog și să obținem astfel rezultatele dorite mai rapid și mai eficient.

WIN ajută la tratarea tuturor cazurilor ortodontice, indiferent de complexitate sau de vârsta pacientului şi asigură cele mai bune rezultate pentru cei care necesită un astfel de tratament.

Află mai multe despre noul aparat dentar invizibil, introdus în premieră în România de către DENT ESTET.

Consultaţia ortodontică este gratuită până la data de 31 Martie 2013!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod