Machiaj

Idei de machiaj pentru un look elegant

Când culorile sunt combinate corect pentru a sublinia frumuseţea buzelor şi a ochilor, rezultatul poate să fie spectaculos. Descoperă câteva idei de machiaj pentru un look elegant!
Machiajul poate să fie o armă secretă care-ţi conferă eleganţă şi subliniază trăsăturile tale, punându-ţi în valoare frumuseţea. Acest lucru este valabil numai în cazul în care sunt respectate anumite reguli de bază, în caz contrar poate să se transforme într-un adevărat dezastru. Iar când vorbim despre un machiaj în culori puternice, riscul de a greşi este foarte mare dacă nu cunoşti anumite reguli de make-up. Ca să te asiguri că nu greşeşti iată câteva tipuri de machiaj pe care le poţi învăţa, ele fiind potrivite pentru orice ocazie mai specială:


Rujul roșu și tușul negru


Nu ai cum să greşeşti atunci când alegi acest tip de machiaj care pune accent pe buzele roşii şi conturează foarte frumos ochii. Este foarte important să alegi o nuanţă de roşu care să se potrivească tenului tău, iar rezultatul va fi cu siguranţă unul spectaculos.
O nuanţă uniformă a tenului, precum şi accentuarea pomeţilor sunt esenţiale pentru a obţine un look perfect. Eleganţă şi simplitate cu un machiaj care nu se va demoda niciodată.

 

A photo posted by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Apr 14, 2016 at 2:14pm PDT

 

Smokey eyes şi buze nude

Este una dintre cele mai sexy combinaţii la care poţi apela în special pentru serile în oraş sau la diverse ocazii speciale. Alege cu atenţie un gloss sau un ruj care te avantajează, ţinând cont de nuanţa tenului tău, iar rezultatul pe care-l vei obţine va fi unul spectaculos.

Idei de machiaj

 

Ten "de porţelan" și ruj închis la culoare

Această combinaţie va fi mereu una câştigătoare şi vei obţine un look elegant. Accentul se pune foarte mult pe buze, alegând o nunaţă închisă de ruj care ţi se potriveşte, cum ar fi culoarea vinului, burgund, maro sau violet închis.
De asemenea, tenul tău trebuie să capete o atenţie deosebită pentru a-i conferi acel look de "porţelan". Pentru ochi poţi să optezi pentru un fard gri care să nu încarce foarte mult.

A photo posted by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jun 16, 2015 at 5:01pm PDT

 

Fard în tonuri de maro şi ruj în nuanţe de piersică

Pentru a obţine un look elegant poţi să încerci cu încredere şi această combinaţie care merge de minune atât la evenimente speciale, cât şi la muncă. Aplică un fard în tonuri maronii care se potriveşte cu tonul pielii, însă ai mare grijă să nu exagerezi cu el deoarece poate să-ţi confere un aspect obosit.

Cea mai bună alegere pentru buze este un ruj în nuanţe de piersică, deoarece îţi va da un look proaspăt şi va echilibra fardul maro.
Idei de machiaj

 

 

Ruj de culoarea vinului şi fard într-o nuanţă de auriu sau cupru

Un look perfect şi elegant poţi să obţii dacă foloseşti un ruj închis de culoarea vinului pe buze şi un fard în nuanţe de cupru sau auriu pentru pleoape. Rezultatul va fi unul foarte echilibrat şi elegant! Trebuie să te asiguri că ai conturat foarte bine buzele cu ajutorul unui creion apropiat de nuanţa rujului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod