Frumuseţe. Cum să-ţi alegi make-up artistul pentru ziua nunţii. Sfaturile expertului

Proba de machiaj este obligatorie şi ar trebui efectuată într-o seară când ieşi în oraş, pentru a testa rezistenţa machiajului şi a fardurilor de-a lungul orelor
Când vine vorba de pregătirile de nuntă, multe mirese scapă din vedere nevoia de a apela la un make-up artist profesionist, dat fiind cheltuielile care se tot adună. Katiușa Popovici, make-up artist, îți spune de ce este atât de important să apelezi la un specialist pentru ziua cea mare și la ce ar trebui să fii atentă atunci când îl alegi, dacă vrei să arăți și să te simți extraordinar.

1. Alege make-up artist-ul după abilitățile profesionale și personale

Un make-up artist ar trebui în primul rând să aibă veleități de artist, să vadă fața clientului precum o pânză albă pe care să creeze o operă de artă. De aceea, atunci când alegi un make-up artist este important să te documentezi înainte despre el, despre studiile sale de machiaj, despre portofoliul acestuia, din site-ul sau de prezentare, din pagina de Facebook, etc.
Atunci când te uiți la portofoliul make-up artist-ului, acordă o atenție deosebită asupra detaliilor. Portofoliul este cel mai important lucru după care te poți ghida, așa că nu ignora acest lucru. În plus, cei mai buni make-up artiști sunt cei care au la bază studii serioase de machiaj și au absolvit școli cunoscute de make up.

De asemenea, este foarte important să te și înțelegi bine cu make-up artistul, de aceea ar trebui să ai o primă discuție la telefon și după care și o întâlnire, să vezi dacă este o persoană calmă, prietenoasă, care îți dă explicații, pentru că cel mai probabil așa se va purta și la probă sau în ziua nunții.
Dacă știi că ești o fire agitată și vrei să ai totul sub control, un make-up artist calm și sigur pe sine te va ajuta, te va calma și te va elibera de tot stresul, pentru ca tu să-ți începi ziua cea mare simțindu-te fabulos.

Întotdeauna le spun clientelor mele că este foarte important ca atunci când aleg make-up artistul să se asigure că se înțeleg bine și la nivel personal. Mă bucur atunci când fetele pe care le machiez nu se rușinează în a-mi spune exact ce-și doresc și avem discuţii libere și deschise despre machiajul pe care îl vor purta în ziua nunții.
De asemenea încă de la prima noastră întâlnire, încerc să le induc ideea că mă pot întreba orice despre machiaj, trucuri, ce li se potrivește mai bine și ce nu
”, explică  Katiușa Popovici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod