Frumuseţe. Cum să-ţi alegi make-up artistul pentru ziua nunţii. Sfaturile expertului


Katiușa Popovici, make-up artist


3. Atunci când ai găsit ce-ți place, confirmă programarea

Confirmarea programării este esențială, mai ales când vine vorba de un make-up artist bun. Cei mai buni profesioniști sunt rezervați cu mult timp inainte, mai ales în sezon. La fel cum iti rezervi formația sau locația dacă vrei să fie ceva cu totul special, la fel este nevoie să-ți rezervi și make-up artist-ul, dacă vrei să găsești un adevărat profesionist.

4. Bugetul investiției

Principalul motiv pentru care majoritatea mireselor nu recurg la un make-up artist este bugetul. Deși vei aloca o sumă deloc de neglijat, trebuie să ții cont de faptul că un bun make-up artist investește constant în produse, muncă, cursuri de perfecționare, pentru a-și face treaba cu profesionalism.
Pentru un make-up artist profesionist, acest job nu este unul part-time sau în timpul liber, ci o profesie care trebuie respectată și recompensată.

Katiuşa Popovici te aşteaptă cu şi mai multe sfaturi şi makeup-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiuşa are specializare în machiaje beauty & fashion, în machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/  şi pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod