Relaţii. 5 semne care-ţi arată că eşti obsedată de fostul iubit

Îi verifici pagina de Facebook din 5 în 5 minute şi analizezi fiecare femeie care-i comentează la postări? Da, ai o problemă şi trebuie să te opreşti!
Fiecare femeie reacţionează diferit după o despărţire. Fiecare îşi trăieşte diferit suferinţa, însă există şi situaţii în care totul se transformă într-o obsesie, care te stoarce de energie şi te ţine în permanenţă ancorată în trecut.

Acest lucru nu este deloc sănătos, după cum bine ştii, însă nici tehnologia nu te ajută foarte mult, deoarece poţi să urmăreşti online aproape orice pas pe care-l face fostul tău iubit, asta dacă el este genul care-şi postează toată viaţa în mediul virtual.


Pentru ca procesul de vindecare să aibă loc şi să vă vedeţi fiecare de viaţa lui este de preferat să tai orice formă de comunicare, cel puţin pentru o bună perioadă de timp până când ţi se vindecă puţin "rănile".

Însă, există situaţii în care nu te poţi desprinde de fosta relaţie şi faci lucruri necugetate care te ţin mereu pe loc, incapabilă de a pune punct definitiv şi a-ţi relua viaţa. Iată care sunt semnele îngrijorătoare că fostul tău iubitul este o obsesie pentru tine:


1. Îi verifici pagina de Facebook de foarte multe ori pe zi?


Este în regulă atunci când te uiţi pe pagina fostului iubit de două ori pe an, deoarece atunci eşti mânată de curiozitate pură pentru omul care ţi-a fost alături cândva. Însă, atunci când continui să-i verifici pagina de mai multe ori pe zi este deja o problemă şi nu îţi face deloc bine.
Doar tu poţi să iei singură decizia cea mai bună pentru tine, doar trebuie să ai curaj!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod