Cum îți schimbi rutina de îngrijire și machiaj pentru sezonul cald – 5 produse pe care te poți baza

Suntem din ce in ce mai aproape de vară, iar makeup artiștii au început să recomande deja formule mai lejere și rezistente de cosmetice, care să facă față temperaturilor crescute și umidității.
Opteaza pentru produse de makeup si skincare in functie de anotimp, iar tenul tau se va bucura de o ingrijire corespunzatoare si de un aspect mai tanar, proaspat si mai luminos. Iata ce produse de beauty sa incluzi in trusa ta speciala, dedicata sezonului cald!

1. O mascara waterproof, cu efect de alungire, in loc de mascara densa, cu efect de volum


Genele dese, de un negru intens, arata minunat cu un machiaj tip smokey eyes sau cu un make-up full face. Totusi, pe timp de vara, un astfel de look va face chipul sa para prea incarcat.
Renunta, macar pana la toamna, la mascara cu efect de marire a volumului, aplicat in mai multe straturi.

Investeste, in schimb, intr-o mascara lejera, care ofera un efect de alungire a genelor, fara sa incarce in mod inutil. Opteaza neaparat pentru o formula waterproof, caci transpiratia poate ruina un makeup perfect in doar cateva minute.

2. Un gel hidratant in loc de crema


Cand temperaturile de afara inca sunt scazute, iar vantul bate cu putere, tenul se poate deshidrata rapid. Atunci, o crema densa, nutritiva si onctuoasa e ideala pentru ingrijirea pielii tale.
Pe timp de vara, in schimb, tenul are nevoie sa respire. Asadar, poate a venit momentul sa inlocuiesti acea crema grasa cu un gel hidratant lejer, care sa ofere ingrijirea necesara tenului si, in acelasi timp, sa creeze un efect racoritor foarte placut. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod