10 trucuri de machiaj pentru subțierea feței

Dacă deja stăpânim tehnicile de conturare, iluminare și alte trucuri pentru sculptarea trăsăturilor feței, există numeroase alte opțiuni pe care le putem încerca.
De la tehnici de colorare a parului si chiar pana la Botox, putem incerca unele dintre cele mai eficiente secrete dezvaluite de experti pentru a crea un efect vizual de subtiere a chipului.

Nu uita ca indiferent de forma fetei tale, fie ca este rotunda, ovala sau dreptunghiulara, aceste trucuri nu fac altceva decat sa-ti evidentieze frumusetea naturala.

Descopera cele mai bune trucuri de frumusete care te ajuta sa creezi un efect vizual de subtiere a fetei si de conturare a trasaturilor:

Suvitele decolorate plasate strategic


Nuantele inchise ale parului alungesc chipul, in timp ce suvitele deschise la culoare il fac sa para mai lat. Adauga unele suvite in tonuri deschise in zona varfurilor pentru a crea un efect de alungire.

Fa-ti un masaj limfatic acasa


Retentia de apa iti poate face fata sa para umflata, in special dimineata. Se intampla mai ales atunci cand ai consumat alimente sarate.
Un masaj facial realizat dimineata te ajuta sa elimini apa din tesuturi si sa scapi de aspectul de fata umflata. Poti folosi o rola delicata de masaj in asociere cu serumul tau preferat. Realizeaza miscari de sus in jos, spre gat, pentru a stimula drenajul limfatic, apoi miscari de jos in sus si de la interiorul fetei catre exterior, spre urechi, pentru a obtine un efect de lifting. Ai grija – nu trage cu putere de piele, pentru ca risti sa „rupi” fibrele de elastina! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod