10 trucuri de machiaj pe care orice femeie ar trebui să le știe

10 trucuri de machiaj pe care orice femeie ar trebui să le știe

Machiajul este fără îndoială o artă care necesită timp și atenție. Dar atunci când te grăbești și vrei să obții un machiaj impecabil, unele trucuri se dovedesc salvatoare
Iată câteva astfel de tehnici ingenioase pe care merită să le încerci:

Dacă tenul tău este gras, iar peste zi descoperi că a devenit uleios și are un aspect neplăcut, încearcă un truc absolut genial, și cât se poate de simplu. Folosește hârtie pentru acoperirea vasului de toaletă pentru a-ți tampona pielea. Aceasta are o structură care permite absorbția rapidă a sebumului și a impurităților de pe tenul tău.



Pentru ca rujul să rezite mai mult pe buze și să nu se întindă, după aplicare, încearcă acest truc: așază un șervețel subțire peste buze, apoi aplică cu o pensulă de machiaj puțină pudră translucidă.
Aceasta va absorbi excesul de uleiuri care pot provoca ștergerea rujului pe parcursul zilei.

Te enervează foarte mult acele brobonele care se formează pe genele tale după ce aplici mascara? Poți scăpa de ele mai ușor decât ți-ai fi imaginat. Folosește o pensulă curată de rimel pentru a aplica pe gene un strat subțire de vaselină cosmetică. Aplică apoi mascara așa cum o faci de obicei. Vei observa ca brobonelele inestetice nu se vor mai forma, iar genele tale vor fi mai bine definite.

Profită chiar și de ultima picătură din produsele tale cosmetice prin tăierea tubului atunci când s-a golit și produsul nu mai iese când apeși.
Apoi scoate cu ajutorul unui deget sau a unei pensule restul de produs rămas pe marginile tubului. 



Dacă vrei ca fardul tău de pleoape să aibă o culoare mai intensă, aplică pe pleoape un creion dermatograf alb pe post de bază pentru machiaj. Fondul alb va permite culorii fardului să iasă cu adevărat în evidență, fără să fie influențată de nuanța naturală a pielii.



Atunci când mascara ta pare să se fi uscat, prelungește-i durata de viață adăugând în tub câteva picături pentru ochi. Mișcă apoi aplicatorul în interiorul tubului pentru a uniformiza. Mascara ta va fi ca nouă!



Pentru a oferi ochilor tăi un efect de lifting, trasează o linie cu un creion dermatograf roz deschis sub sprâncene, de-a lungul acestora.
Blenduiește folosind degetele. Acest truc va crea iluzia unei arcade mai înalte.

Ai rămas fără cremă BB? Există o alternativă simplă pentru acest produs. Amestecă puțin fond de ten cu o picătură de loțiune sau cremă pentru față. Vei reuși astfel să ascunzi imperfecțiunile, dar și să obții acel efect de piele cu aspect natural pe care ți-l oferă o cremă BB.

În loc să aplici corectorul pe piele direct din tub, folosește o pensulă curată pentru machiaj pentru a lua produs și a-l tampona pe zona pe care vrei să o acoperi. Folosind degetele, uniformizează prin mișcări delicate.
Vei preveni infectarea corectorului cu bacterii periculoase și vei obține și o acoperire mai bună a imperfecțiunilor.

Nu reușești să aplici perfect tușul de pleoape? Nicio problemă! Poți remedia folosind un fard de pleoape în nuanțe metalice pe care să-l tamponezi deasupra liniei trasate cu tușul. Va masca imperfecțiunile și vei obține un machiaj sexy și interesant.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod