Pregateste-te pentru vara!

Vrei sa faci senzatie la prima aparitie pe plaja din vara aceasta? Pregateste-ti corpul pentru costumul de baie si afla ce trebuie sa faci pentru a fi cu adevarat stralucitoare!
Vrei sa faci senzatie la prima aparitie pe plaja din vara aceasta? Pregateste-ti corpul pentru costumul de baie si afla ce trebuie sa faci pentru a fi cu adevarat stralucitoare!

Un program eficient pentru frumusetea ta, cu siguranta, nu va trebui sa fie unul superficial. Daca iti doresti cu adevarat sa te simti bine in pielea ta, sa fii multumita de felul in care arati si sa atragi privirele tuturor, trebuie sa fii constienta ca toate acestea necesita timp si efort. Stilul de viata este cu adevarat esential pentru felul in care arati si, cu siguranta, ai auzit sau ai citit acest lucru de sute de ori.

Stilul de viata


Alimentatia sanatoasa, excercitiile fizice si grija pentru sanatatea ta se pot observa foarte usor pe chipul, corpul si pielea ta. Prin urmare, un program de "infrumusetare pentru plaja" va incepe cu cateva luni inainte de a-ti programa concediul de vara.
De ce? Pentru ca de kilogramele in plus acumulate in sezonul rece nu poti scapa in cateva zile, iar daca o faci, urmarile vor aparea sub forma vergeturilor.

Ingrijirea pielii


Ingrijirea pielii si pregatirea acesteia pentru vara, sezonul in care este cel mai expusa privirilor, nu este o misiune prea greu de indeplinit. Ritualul va incepe, bineinteles, cu exfolierea, urmata apoi de hidratarea intensa cu creme sau lotiuni.

In afara ritualului zilnic de ingrijire care implica cele doua procedee - exfoliere si hidratare - vizita la un salon de infrumusetare te va ajuta sa rezolvi mult mai usor problemele pielii tale. Tratamentele profesioniste de care poti beneficia intr-un astfel de salon sunt ideale pentru a-ti pregati pielea pentru plaja.

Zonele cu probleme


Ne confruntam adesea cu mici "defecte" si probleme care ne sacaie in ceea ce priveste aspectul nostru. Coatele, genunchii si calcaiele se numara printre cele mai uscate zone ale corpului, zone in care pielea tinde sa devina aspra si sa capete un aspect neplacut.
Solutiile hidratante speciale pe care le gasesti in farmacii si care iti pot fi recomandate de catre medicul dermatolog te ajuta sa scapi de astfel de probleme.

In ceea ce priveste calcaiele, este necesar sa ai in vedere anumiti factori care contribuie la craparea pielii acestora. Prin urmare, daca te confrunti cu pielea crapata a calcaielor, trebuie sa stii ca incaltamintea decupata la spate si cu talpa joasa (papuci, sandale) favorizeaza aparitia crapaturilor prin contactul pielii cu praful. De asemenea, greutatea prea mare a corpului determina aparitia aceluiasi fenomen neplacut.

Pentru a rezolva aceasta problema, apeleaza la ajutorul profesionistilor din saloanele de infrumusetare. Tratamentul pe care il poti face acasa se bazeaza pe hidratarea intensa. Inainte de culcare, aplica pe calcaie o crema grasa si pune-ti o pereche de sosete pe care sa le porti toata noaptea.


Vergeturile si celulita


Putine sunt femeile care sa fi "scapat" in totalitatea de acesti inamici ai frumusetii... Tocmai pentru ca este destul de greu sa le faci, pur si simplu, sa dispara, poti apela la trucuri care sa mascheze vergeturile si celulita. Cu toate ca mergi la plaja tocmai pentru a te bronza, ai nevoie de ceva bronz si inainte de a incepe plaja. Vergeturile si celulita sunt mai putin vizibile pe pielea bronzata decat pe pielea foarte alba, prin urmare, apeleaza la cateva sedinte la solar sau la o crema autobronzanta inainte de a merge la plaja.

Mici trucuri...


Pielea ta trebuie sa straluceasca de sanatate si, pentru acest lucru, este necesar sa ii acorzi multa atentie si sa adopti un stil de viata sanatos. Dar un mic truc te poate ajuta sa ii oferi pielii tale bronzate un aspect deosebit.


Foloseste o crema pentru protectie solara sau o lotiune de corp cu factor de protectie solara care sa contina si particule stralucitoare. Acestea iti vor amplifica bronzul fara a fi insa foarte sclipitoare sau stridente.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cris pe 1 Mar 2009, 09:26
    ULTRALIPO

    Haideti sa va spun ce am facut eu anul trecut la inceput de iunie, inainte sa plec in vacanta: stateam destul de prost cu sunculitele de pe burtica si trebuia sa actionez urgent. Am avut la dispozite 3 saptamani si in astea 3 saptamani am lucrat intensiv sa-i dau corpului meu o forma: am facut cam 4 sedinte/saptamana de electro (si sa stiti ca se vede, muschiul sta altfel, e mai suplu), am facut 3 sedinte de cavitatie pe burtica si talie (am slabit in total 11 cm in zona aceea), si faceam o data pe saptamana impachetari de hidratare. Am fost de vreo 3 ori la solar ca sa am pielea cat de cat pregatita (sunt deschisa) si cu o zi inainte sa plec am fost si mi-am aplicat bronz din-ala cu pistolul. Am fost cea mai multumita de corpul meu si pt prima oara nu m-am simtit complexata. Anul asta vreau sa incep un program mai serios, de maine ma duc la nutritionist si de 6 martie am prima programare la electro. Pretul la Ultralipo a mai scazut putin asa ca imi voi face in toate zonele unde am gogosele de grasime. La sfarsitul lui mai plec in Dubai si vreau sa-mi serbez cei 33 de ani in cea mai buna forma !

    0
    0

  • AristoCat pe 15 Iun 2008, 16:40
    Garderoba si copilaria

    Asa e draga Simona, la cei 12 anisori ai tai ar trebui sa te preocupe mai putin garderoba si mai mult cartile... Asculta-ti parintii, ca sigur si ei iti spun la fel. Eu la 12 ani faceam 7-8 de antrenament pe zi, ma pregateam pt. campionate internationale de gimnastica, si mai tineam si pasul cu scoala. Garderoba era ultima mea preocupare. De asta ma ocup acum, la 26. Fii fata desteapta si traieste-ti copilaria, o sa-ti lipseasca mult cand n-o sa mai fie...

    0
    0

  • lavy pe 27 Mai 2008, 12:27
    :))

    iubita mea cati ani ai? 12 ?!?! la varsta ta ar trebui sa iti traiesti copilaria nu sa te gandesti sa fi 'stralucitoare'. vrei sa imbatranesti de pe acuma.? ai vreme destula pe la 18-20 ani sa te gandesti la 'fashion' si la 'ultimele tendinte'.

    1
    0

  • simona pe 25 Mai 2008, 20:56
    garderoba

    deoarece sunt ocupata cu scoala nu pot citi mereu noutatile si informatiile..dar incer sa i-mi fac timp pt ele.aceste inf. sunt foarte interesante.deoarece am incredere in voi as vrea sa-mi spuneti cu ce sa ma imbrac ca sa fiu stralucitoare si la scoala si acasa.(am 12 ani)

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod