NexCopy te ajuta la organizarea conferintelor de presa

NexCopy este un dispozitiv care iti permite sa copiezi simultan, pe un numar de pana la 20 de memorii flash, aceeasi informatie. Sa presupunem ca trebuie sa organizezi o conferinta de presa...
NexCopy este un dispozitiv care iti permite sa copiezi simultan, pe un numar de pana la 20 de memorii flash, aceeasi informatie. Sa presupunem ca trebuie sa organizezi o conferinta de presa pentru compania la care lucrezi sau ai de oferit cate un stick USB celor - sa zicem - 150 de participanti la evenimentul organizat de tine sau de firma ta.

Ti-ar lua cam mult timp sa copiezi manual informatiile pe care vrei sa la impartasesti cu participantii. Un CD sau DVD de prezentare ar putea reprezenta o alternativa, dar si multiplicarea acestora costa destul de mult.


Aici intervine NexCopy, care poate copia simultan aceeasi informatie pe nu mai putin de 20 de stick-uri. Dispozitivul vine cu propriul soft de copiere, care, cu doar cateva comenzi, iti permite sa multiplici intr-un timp foarte scurt informatiile pe care vrei sa le distribui.

NexCopy iti permite, de asemenea, denumirea stick-ului USB astfel incat, atunci cand este introdus in portul USB al unui PC, numele afisat sa fie cel ales de tine. NexCopy este compatibil cu USB 2.0, ceea ce inseamna ca viteza cu care vei scrie informatiile pe stick este cea permisa de acesta.

Sigur, pentru utilizatorul obisnuit, care nu are mai mult de 2-3 stick-uri USB, acest produs este la fel de interesant ca un motostivuitor cu roti duble, dar nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de aceasta informatie: exista un dispozitiv care poate copia simultan pe 20 de memorii flash.


Pretul unui "copiator" NexCopy este de aproximativ 3.000 de lei si se gaseste la nexcopy.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mirela pe 22 Mai 2008, 18:02
    Vreau si eu

    Vreau sa cumpar si eu 10 bucati. Oare dau discount??? Super articol. Daca as fi travestita.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod