Mini Provocateur, inchisoarea sexy pe patru roti

Mini si casa creatoare de lenjerie intima Agent Provocateur au creat un model unic inspirat de atmosfera unei inchisori si condimentat cu accesorii sexy.

O lenjerie sexy poate face cat 1000 de vorbe frumoase insa o masina personalizata de o firma celebra specializata in accesoriile intime va cuceri cu siguranta pe toata lumea.

Este vorba despre Mini Life Ball, o masinuta care vine sa infierbante sangele soferitelor cu o viata amoroasa intensa. Creat insa pentru o cauza nobila, Life Ball mini va fi scos la licitatie cu scopul de a sponsoriza organizatiile care lupta importiva SIDA.

Asa cum o spune si numele, exemplarul Mini va fi dezvaluit in cadrul editiei de anul acesta a Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa care lupta impotriva SIDA, sprijinit de vedete ca Sharon Stone, Kim Cattrall, Linda Evanghelista sau Bill Clinton.

Dar cine a dat nastere acestui exemplar atragator? Este voba de cunoscuta casa de lenjerie intima Agent Provocateur care a transformat micul model britanic intr-o inchisoare sexy pe roti.

Ce puteti gasi in interiorul masinutei cu libidou marit? O pereche de catuse, gratii, geamuri fumurii si multa piele, detalii care alcatuiesc un decor incitant si pervers.

Acoperisul transparent va va ajuta sa priviti cerul instelat al verii in noptile intense si pline de dragoste.

La exterior, faptul ca micul Mini arata ca o masina de politie in miniatura va va ajuta probabil sa va croiti drum in trafic si sa va impuneti in fata celorlati soferi. Si daca nu veti reusi veti atrage macar privirile curiosilor si admiratia tuturor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod