Frumuseţea ta: 7 secrete ca să fii sexy inspirate de supermodele

Multe dintre noi tânjim după un look ca al fotomodelelor. Deşi pare imposibil, multe dintre frumoasele manechine au grijă de corpul lor apelând la trucuri care ne sunt şi nouă accesibile.

Multe dintre noi tânjim după un look ca al fotomodelelor. Deşi pare greu de crezut, mai toate frumoasele manechine au grijă de corpul lor apelând la trucuri care ne sunt şi nouă accesibile.

Măştile naturale

Catrinel Menghia este adepta leacurilor băbeşti. În defavoarea cremelor faciale, frumoasa româncă optează pentru măştile cu miere de albine. Pentru corp foloseşte uleiul de migdale aplicat după baie pentru hidratarea pielii, iar pentru păr aplică foarte des măşti cu ulei de măsline.

Frumuseţea exterioară vine din interior

Secretul Mădălinei Ghenea constă în sport, dietă sănătoasă, hidratare intensă, se demachiază în fiecare seară şi dimineaţă şi, nu în ultimul rând, iubirea o ajută pentru a radia. "Atunci cand iubeşti şi eşti iubită, radiezi", spune celebra româncă.

Îngrijirea tenului cu lapte

Cindy Crawford, spre exemplu, ne dezvăluie secretul unui ten perfect. Manechinul arată impecabil pentru că foloseşte un aliment care este la îndemâna oricui: laptele.

Trebuie doar să amesteci o parte de lapte şi trei părţi de apă plată şi să pulverizezi soluţia pe faţă. O să observi că tenul tău va fi bine hidratat, şi pielea mai catifelată.

Somnul ajută corpul

Pe lângă foarte mult sport, fotomodelul Heidi Klum pune mare preţ pe odihnă. Ea spune că un somn liniştit la o oră potrivită o menţine tânără: "De cele mai multe ori, seara mă culc în jurul orei 20:30".

Demachiatul obligatoriu

Alessandra Ambrosio ne învaţă că demachiatul înainte de culcare este foarte important.

Chiar dacă ai fost machiată sau nu peste zi, curăţarea tenului înainte de somn este o necesitate. Praful şi machiajul inundă porii şi îi măreşte, iar dacă mascara nu este înlaturată, în timpul somnului, aceasta duce la ruperea genelor.

Murele şi afinele

Adriana Lima a găsit secretul frumuseţii consumând mure şi afine. Aceste fructe sunt cunoscute datorită proprietăţilor lor antioxidante care luptă împotriva grăsimii. Nici puţină mişcare nu strică, săritul corzii sau câteva greutăţi ridicate înseamnă un plus pentru frumuseţea ta.

Uleiul de măceşe tratează acneea

Proaspăta mămică, Miranda Kerr foloseşte ulei de măceşe pentru strălucirea feţei. Datorită proprietăţilor lui antioxidante şi de întinerire a pielii, aplicarea uleiului seara, îţi tratează acneea, cicatricile şi alte probleme ale tenului.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod